Véletlenek…

Amikor történik, velünk valami akkor hajlamosak vagyunk kívül keresni az okot. Rosszkor voltam rossz helyen, már megint pechem volt… mindig én húzom a rövidebbet…. stb.… és meg vagyunk róla győződve, hogy mindig valami vagy valaki más a felelős, azért ami velünk történik. Pedig minden okkal történik velünk.
Sőt mi magunk vagyunk a teremtői a jónak és a rossznak egyaránt. Ezt nekem sem mindig könnyű beismerni magamnak.

Mi is az a véletlen?

Az, amire nem gondoltál és bekövetkezett? Vagy a sors keze? Sokan úgy vélik, a sorsunkat nem kerülhetjük el és arra nem gondolnak, hogy akár irányíthatnák is és ehhez csupán választaniuk kell.

Ha te igazán te lennél, akkor mit választanál most?

Választanád a kicsiséget, a középszerűséget vagy azt, hogy bántalmazható legyél? Ugye nem? Akkor ki vagy ilyenkor, amikor ezeket választod vagy megengeded, hogy megtörténjen vagy megtegye veled bárki is? Kinek engeded, meg hogy válasszon helyetted? Kinek engeded meg, hogy döntsön helyetted bármiben is? Van valami felsőbb hatalom vagy entitás, aki választ és dönt helyetted?

Mi lenne, ha visszavennéd az irányítást? Választanád azt, ami neked működik, ami számodra a legjobb nézőpontok nélkül, hogy az most milyen változásokat hozhat az életedbe? Mi történhet? Lehet, hogy minden jobb lesz?
Hajlandó lennél választani azt ami neked működik?

Az életednek te vagy a teremtője

Te vagy az irányítója és te döntöd el mit vagy hajlandó választani, és ha választottál mit vagy hajlandó megtenni érte. ehhez néha ki kell lépni a komfortzónádból és olyat tenni amiben a nézőpontjaid eddig megakadályoztak. Ne gondolj nagy dolgokra. Ha eddig nem beszéltél több ember előtt és most megmutatod magad nekik és hajlandó vagy többet megmutatni magad már komfortzónából kilépésnek számít. Nagyon is! Ha segítséget keresel hozzá akkor kérj Bars kezeléseket!

Te vagy főnök!

Ha eddig kívül kerested a felelőst a veled történt dolgokért és mostantól magadat vizsgálod meg először, te mi lehetsz, és mit tehetsz, hogy jobb legyen azzal is fontos lépést teszel meg. Választhatod azt is, hogy minden marad a régiben, mert most még az a kényelmes, de fontos hogy tudd, bármikor választhatsz mást.
Bármikor dönthetsz úgy, hogy kezedbe veszed a sorsod irányítását és Te választod, meg ki lehet az életed szereplője és te magad milyen szerepet vállalsz a sztoriban.


 “Amikor eléggé erős a vágy, az események egészen furcsa módon kezdenek alakulni, véletlen halmozódik véletlenre, addig, míg a kívánt cél megvalósul.” 
Arthur Herzog