Access testkezelések

Az Access testkezelések könnyedséget adnak a testeknek, kioldják belőlük az ítéleteket és a  fájdalmakat.

Zsírsejtek eltörlése
Öregedés visszafordítása
Mimikri
Access látásjavítás
MTVSS testkezelés
Access facelift

A testünk, mint kommunikációs csatorna

Sokan hajlamosak vagyunk a testünket korlátozásként vagy akadályként érzékelni. Ha a testünkkel azonosítjuk magunkat, ezzel beszűkíthetjük saját lehetőségeinket. Ugyanakkor, ha megpróbáljuk a testünket letagadni vagy figyelmen kívül hagyni, azzal szintén korlátozzuk magunkat. Az Access testkezelések egy olyan megközelítést adnak, amelyek segítenek új megértésekhez jutni a testünkkel kapcsolatban.

Testünk, mint érzékelő organizmus

A testünk valójában egy érzékelő organizmus, amely folyamatosan kommunikál velünk és információval lát el a környezetünkről. Ez az információcsere elengedhetetlen a testi és lelki egészségünk megőrzésében.

A testünk kommunikál velünk

Mit jelentene, ha nem akarnánk elhallgattatni testünk üzeneteit, hanem inkább felé fordulnánk és kíváncsian fogadnánk, amit mond nekünk? Mennyire változhatna meg a testünk pusztán attól, hogy figyelünk rá és értelmezzük jelzéseit?

Új perspektívák és megértések

Gondoljunk arra, mi történne, ha a testünk által közölt jeleket, amelyeket gyakran problémának vagy betegségnek tekintünk, valójában egészen más szemszögből közelítenénk meg. Mi van, ha azok a dolgok, amelyekre problémaként vagy betegségként tekintettünk, valójában tájékoztatások, jelzések?

A testünk jelzéseinek újra értelmezése

Elgondolkodtató, hogy vajon milyen változásokat hozhatna, ha a testünk jelzéseit, mint például a betegséget, az elhízást vagy egyéb tüneteket, nem negatív jelként, hanem kommunikációs eszközként fogadnánk el. Mi történne, ha ezeket az üzeneteket nem problémaként, hanem tájékoztatásként kezelnénk?

Testtudatosság és az Access testkezelések

A testednek saját tudatossága van, amely képes válaszolni kérdéseidre és eleget tesz kéréseidnek. Ez a felismerés arra ösztönözhet, hogy megpróbáljunk a testünk nyelvén beszélni, például az Access testkezelések segítségével. Évezredek óta alábecsüljük a testünk tudatosságát. Sokan a testet tehernek, szükséges rossznak, vagy akár a spirituális fejlődés akadályának tekintik. Hányszor hallottuk már, hogy a test szilárd, sűrű, és problémákkal teli – valami, amit kontrollálnunk kell? De vajon ez valóban így van?

Az Access Consciousness módszertana közel 60 különböző testkezelést kínál, amelyek célja, hogy oldják azokat a nézőpontokat, amelyeket a testünkre erőltetünk. Ezek a kezelések feloldják a programozást, amely akadályozza a változás folyamatát, és segítenek felfedezni a saját éberségünket a különböző energiákra. Táplálják azt a képességet, hogy végtelen lényként érzékeljünk, tudjunk, létezzünk és befogadjunk.

Változások és hozzájárulás

Az Access testkezelések lehetővé teszik, hogy hozzájárulást nyújtsunk a változáshoz, ami akár a bolygónk jövőjét is megváltoztathatja. Ezzel egy új perspektívát és lehetőséget nyújtanak a testünkkel való kapcsolatunkra.

Az Access testkezelések előnyei

A testkezelések számos előnyt kínálnak, amelyek folyamatosan bontakoznak ki azok számára, akik ezeket a módszereket alkalmazzák. Az előnyök között számos pozitív tapasztalat szerepel, amelyek az egész életminőséget javíthatják.

Sokan, akik választják az Access testkezeléseket, növekvő jóllétet és a testükkel való nagyobb könnyedséget tapasztalnak. Ez a jóllét nem csupán fizikai érzet, lelki és érzelmi szinten is érvényesül.

Gyorsabb felépülés betegségekből

Az Access testkezelések hatásaként sokan tapasztalták, hogy gyorsabban és hatékonyabban épülnek fel különböző betegségekből. Ez az előny különösen jelentős lehet azok számára, akik hosszabb ideje küzdenek egészségügyi problémákkal.
Az Access testkezelések egyik legnagyobb előnye, hogy segítenek a test és a tudat közötti összhang kialakításában. Ez a harmonikus kapcsolat elősegíti az egész személyiség integrált fejlődését.

Önismeret és Önfejlesztés

A kezelések lehetőséget biztosítanak az önfejlesztésre és az önismeret mélyítésére is. Segítenek felismerni és feloldani a testi és lelki blokkokat, lehetővé téve ezzel a személyes növekedést és fejlődést.
Hosszú távú pozitív hatással lehetnek az egészségre, a jóllétre és az általános életminőségre. Sokan úgy találják, hogy ezek a kezelések segítenek abban, hogy teljesebb és harmonikusabb életet éljenek.