Access Bars kezelés

Az Access Bars kezelések áldásos hatása azon felül, hogy folyamatosan javul a közérzeted a tudatosságod is egyre inkább növekedni fog.

A tudatosság az a képességed, amely segít abban, hogy az életed minden percében jelen legyél ítéletek nélkül, anélkül, hogy magadat vagy bárki mást megítélnél.

 A Bars kezelés kinyitja a lehetőségeidet

A tudatosság által mindent el tudsz fogadni, senkit és semmit nem utasítasz el és mindent képes vagy kérni és befogadni, amire csak vágysz, többet, mint amennyit valaha el tudtál képzelni.
Az
Access Bars kezelés a nagyobb tudatosság elérésére született meg.
Gary Douglas szavait
az Access Bars felfedezőjét idézve:

Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben?” 

A Bars pontok mindegyike egy-egy életterülethez kapcsolódik, mint például pénz, kontrol kreativitás, kapcsolatok teremtése. Az adott pont érintésével feloldódhatnak a konkrét területtel kapcsolatos berögzült nézőpontok. Mindig éppen annyi amennyit képes elengedni a kezelést befogadó. Ami a csodálatos, hogy a kezelő nézőpontjai is oldódnak. A bars kezelés során olyan tér nyílik meg, amelyben képes leszel megváltozhatatlannak hitt dolgok megváltoztatására.
Az automatán futó hitrendszereid, amelyek az életedet működtetik, törlődhetnek, ezzel utat nyitva az új lehetőségeknek, annak, hogy megtaláld önmagad. Mindenhol ahol nem láttad a lehetőségeket előbukkanhatnak.
Még az is megtörténhet, hogy az egész életed megváltozik. Mi minden lehetséges, ami eddig nem volt az? Mi lehetséges azon felül, amit mások mondtak neked vagy te hittél vagy gondoltál?

Az Access Bars  kezelés alatt műszerekkel kimutatható módon megváltozik az agy szerkezete.  Erről szól az alábbi videó.

Megszabadulhatsz az ítélkezéseidtől, ítéleteidtől.


Jól érezheted magad éppen olyannak amilyen vagy.
Laza lehetsz és könnyed, mi lehet, ami még ennél is jobb?

Az Access Bars kezelés során nem kell dagonyáznod a problémádban, szükségtelen elemezni, sőt még beszélned sem kell róla. Csupán annyi a dolgod hogy kényelmesen lazítasz, relaxálsz és élvezed a kezelést, sőt az sem baj, ha elalszol. a puha meleg takaró alatt. A Bars kezelés alatt a kezelő nem masszírozza, a fejedet csupán érinti a pontokat.
Az érintéssel a
berögzült nézőpontjaid oldódhatnak, és új lehetőségek jelenhetnek meg a számodra. Megszabadulhatsz a korlátaidtól, korlátozásaidtól.

Kinek javasolt az Acces Bars kezelés:

  • érzelmi vagy fizikai elakadások oldására
  • Tudatosság növelésére
  • önkorlátozások oldására
  • a lehetőségeid kitágítására
  • önbizalom növelésre
  • a kapcsolataid jobbá tételére
  • jobb közérzet eléréséhez
  • szorongások oldására, félelmek csökkentésére

Minél több kezelést kapsz annál nagyobb változásokra számíthatsz, ezt befolyásolja milyen hitrendszereid vannak most és mennyire vagy kész belőlük elengedni.

Ami biztos a kezelés után békességre és nyugalomra számíthatsz.  Javul a stressz tűrő képességed és ha szívesen megtanulnád akkor itt van rá lehetőséged: nekedigaz.hu 

Akik csak hallottak róla kíváncsian kérdezik mi is az a Bars kezelés és mire való?
Az ezzel kapcsolatos tapasztalatok talán rávilágítanak mi az a változás, ami lehetséges általa azok számára, akik választják.

A kliensemnek az egyik ismerőse ajánlotta a kezelést, aki már többször járt nálam. A lány és az édesanyja a telefonszámomat „csak” egy és fél éven át őrizgették.
Mindketten hordoztak a tarisznyájukban némi megoldani valót.

Az édesanya már nyugdíjas. Első alkalommal, a lányával érkezett. A kabátot, cipőt a lány segítette le az édesanyáról. A beszélgetés során kiderült a fő ok, amiért megkerestek, hogy a körzeti orvos válasza a kérdésükre mi az, amit tenni tud, hogy jobb fizikai állapotba kerülhessen:
„Kedves én magát már csak vigasztalni, tudom, segíteni orvosi eszközökkel már nem lehetséges.”
Az arcán szomorúság ült és lemondás. Bottal érkezett, amit a kutyáim meg is morogtak.
Az is kiderült, hogy az elalvás is gond, aludni is keveset alszik és fáradtan ébred.

Ha visszakapod a hitedet

Eddig csak orvosokban hittek, az egészségüket az orvostudomány kezeibe helyezték, és most hogy minden lehetséges eszköz elfogyott, kellett valami más, ami eddig még nem került kipróbálásra. Én nem ígértem csodákat csak eszközöket, ami lehetőséget kínál arra, hogy minden megváltozzon, ami eddig véglegesnek tűnt. Ehhez elegendő a nézőpontok megváltoztatása.

Az első Bars kezelés előtt kettőnk segítsége kellett a masszázságyra való elhelyezkedéshez. A kezelés után a fáradtság és lemondás energiája helyett a remény és életkedv energiája vette körül a Marika nénit.

Ez után hetente találkoztunk és a harmadik kezelésre már bot nélkül érkezett, hogy ne ugassák meg a kutyák.
Az is kiderült, hogy egyre gyakrabban felejti el a botot használni, mert egyre kevésbé érzi szükségét. Az alvása nyugodt és pihentető. Hogy lehetne ez még ennél is jobb?

A még jobb az, hogy a nyár folyamán élvezettel művelte a kertet és a szőlőt, tele életkedvvel. Mostanában kéthetente kap egy Bars kezelést. Ragyog és telve van életenergiával. A napjai vidáman telnek. Remekül érzi magát és azt mondja „függő lett”  a teste kéri a kezelést.

Amikor megengeded magadnak a változást

Nem túlzás azt mondani, hogy az egész élete megváltozott az óta. Ezek a változások természetesen az ő hajlandóságán múltak. Hajlandó volt ránézni mi az, ami nem működött az életében és arra is kész volt, hogy tegyen a változásokért. Amellett, hogy mindez megnyilvánult a testtartásában, a viselkedése is megváltozott. Hajlandó volt kilépni a régi mintáiból, hitrendszereiből és ennek eredményeképpen be tudta engedni a változást az életébe.

 

Bővebben az Access Barsról

Mi az, ami ekkora változást volt képes generálni szinte előzmények nélkül, minden gyógyszer, csepp, pirula és varászpálca nélkül csupán az energiák megváltoztatásával?
Az Access Bars kezelés hatékony és egyben végtelenül egyszerű módja annak, hogy a testünkben elraktározott fix nézőpontok, hitrendszerek, viselkedésmintázatok  megváltozhassanak. Ezzel növelve a tudatosságot és a tudatos választás lehetőségét. A tudatosság hozzásegít minket ahhoz, hogy az életünk ne csak úgy megtörténjen velünk, hanem mi magunk vegyük a kezünkbe az irányítást.

Minden kezeléssel közelebb kerülhetünk ahhoz az állapothoz, amikor még mindenre nyitott, lelkes kisgyermekek voltunk és nem vettük be ennek a valóságnak a korlátozó nézőpontjait, szabályait. A kisgyermek tud felhőtlenül örülni és nem fogja vissza magát akkor, sem ha dühös. Aztán mindezt szépen lassan felülírja a nevelés és a környezet szabályai. A Marika néni világában is csupán ennyi változott, felismerte, hogy nem kell elfogadnia az orvostudomány nézőpontjait hogy rajta már nem lehet segíteni. A saját kezébe vette az irányítást és felülírta azt, hogy ez már nem megváltoztatható. Megtalálta mindehhez az eszközt és választotta. Ráébredt, hogy van más választása és lehet fájdalommentes, örömteli élete. A kulcs itt a választás.

 Van választásod Neked is!

Választhatsz teljesen mást, mint a szüleid, mint amit tanítottak az iskolában és nem kell bevenned a szomszéd nézőpontját sem. Minden csak egy érdekes nézőpont és Te azt választasz, ami neked működik, ami számodra igaz. Azért mert hiszel magadban, hiszel abban, hogy te irányítasz.
Amikor Bars kezelést kapsz akkor kicsit olyan, mint amikor a számítógéped merevlemezén elindítod a tisztító és töredezettség mentesítő programot. Törlődnek és felülíródnak a már nem használt, csak kacat fájlok és a helyükre újak íródhatnak. Tudni fogod, hogy tudsz és minél több Access Bars kezelést kapsz, annál inkább biztossá válsz a tudásodban.

Ez a valóság ítéletekre épül

Ami önmagában véve nem látszik annyira nagy bajnak, ami baj, hogy bevesszük ezeket az ítéleteket és ezek alapján kezdjük el teremteni az életünket. Ahogyan növekszik, a tudatosságod egyre inkább jelen tudsz lenni az életedben ítéletek nélkül.

Access Bars kezelés a gyakorlatban

A kezelés egy masszázságyon fekve történik, felöltözve kényelmesen fekszel, puha takaróval betakarva. Eközben a fejeden megérintésre kerülnek bizonyos pontok, amelyek mindegyike kapcsolódik valamely életterülethez, mint például, kapcsolatok teremtése, kreativitás, pénz, öregedés. Az érintések nyomán az théta állapotba kerül, amelyben hozzáférhetővé válnak az elraktározott hitrendszerek, amelyek már nem szolgálnak elengedhetők. A Fejen 32 Bars pont van, amelyek az összes gondolatodat, elképzelésedet, hitrendszeredet, érzelmedet, elképzelésedet tárolják, amelyet valamely életedben a magadévá tettél. A Bars pont érintése a Delete gombnak felel meg a laptopodon. Amire már nincs, szükség törlődik.

Minden egyes Bars kezeléssel megváltoztatod illetve újrateremted a jövődet. A barok futtatásával lebonthatod, illetve leomlanak a magad köré védekezésül épített falak, feloldva azt a kényszert, hogy minden döntésedet a múlt tapasztalatai alapján építs fel. Újra nyitott lehetsz, mint kisgyermekként, szabadon dönthetsz félelmek nélkül és a múlt béklyói nélkül. Visszakapod a hitedet önmagadban.

 

 

Bővebben az Access Bars kezelésről

A Bars 32 pont a fejen, amelynek megérintése segít eltávolítani a testedben tárolt téged már nem szolgáló energiákat, teret nyitva ezzel a könnyedén bekövetkező változásoknak. A Bars kezelés segítségével buborékká válnak és kipukkannak azok asz elképzelések gondolatok hitrendszerek másoktól lemásolt minták, amelyeket bármely életedből magaddal hurcoltál és az agyban tárolódik az elektromos alkotó eleme.

A pontok gyengéd érintésével lehetővé válik a régi energiák feloldódása és elengedése. Talán ahhoz hasonlítható, amikor újra telepíted a számítógéped és a merevlemezedet töredezettség mentesíted, és  emellett törölsz minden felesleges vagy káros fájlt is. Tapasztalatból tudod, hogy ezt a géped gyorsabb, könnyedebb működéssel hálálja meg.

Milyen változásokat generálhat a Bars kezelés?

Hasonló történik veled is. Az életedben minden könnyedebbé gördülékenyebbé válik. A dolgok, amikre vágysz könnyedén  felbukkannak az életedben és a kapcsolataid kiegyensúlyozottabbá válhatnak. A béke, öröm és könnyedség lesz jellemző az életed minden területén. Vizsgálatok igazolják, hogy a Bars kezelés közben megváltoznak az agyhullámok a bétából a mélyebb théta szintre és az egy órás kezelés után az agy, hasonló állapotba kerül mintha  több órás meditációt végeztél volna.

Nincs két egyforma Access Bars kezelés. A legkisebb eredmény, amit elérhetsz egy kezeléssel, hogy úgy érzed mintha kaptál volna egy remek fejmasszázst a legnagyobb eredmény, amit elérhetsz pedig az, hogy az egész életed megváltozik. Azok a helyzetek, amelyek régebben kiakasztottak sokkal kevésbé hatnak rád és könnyedség, békés hangulat lesz jellemző az általános hangulatodra. Magabiztosabb leszel és pihentetőbben alszol majd, azok a bosszantó események, amelyek kellemetlen perceket okoztak elvesztik a jelentőségüket.

A Bárjaid innetől kezdve futnak

Ha egyszer kaptál már Bars kezelést a bárjaid onnan kezdve futnak, a megrekedt nézőpontok elengedése folyamatos. Minden újabb kezelés növeli a hatást. A legnagyobb változások a Bars kezelés utáni 3 hét elteltével jelentkezhetnek.

A kezelések mennyiségére vonatkozóan az a szabály hogy nincs szabály. Bármennyi Bars kezelés alkalmazható mellékhatások nélkül.
Te mennyire könnyed életre vágysz? A legtöbben azt választják, hogy hetente legalább egyszer futtatják a bárjaikat. A nyűgös, feszültséggel terhes napokon beiktatnak kiegészítő kezeléseket.

A Bars kezelést bárki kaphatja, aki szeretné és hajlandó választani a nyugodt fekvést a kezelés alatt és kész rá, hogy akár az egész élete megváltozhat.

Gyermekek is kaphatják és meg is tanulhatják a Barst

Vannak, akik aggódnak amiatt, hogy gyermekek illetve csecsemők kaphatják-e a kezelést. A jó hír az, hogy természetesen igen. Ők a felnőtteknél is befogadóbbak ezekre az energiákra, kevesebb a nézőpontjuk arról mi lehetséges és mi lehetetlen és könnyedén befogadják a változásokat. Náluk a folyamatok sokkal gyorsabban zajlanak. Csecsemőknél akár néhány perc is elegendő lehet. A gyermekek is beérik lényegesen rövidebb idejű kezeléssel, mint a felnőttek és nagyon gyorsan képesek elsajátítani a Bárok futtatását.  A gyerekek sokkal inkább hajlandóak választani a nagyobb teremtéseket és arról is sokkal kevesebb nézőpontjuk van vajon megmutathatják-e a világnak mit tudnak.

Az Access Bars kezelést gyakorlatilag bárki meg tanulhatja és bárki képes alkalmazni is ezt a tudást. Nincs szükség hozzá semmilyen előzetes ismeretre vagy tudásra. Csupán annyi kell, hozzá legyél hajlandó elvégezni az egy napos tanfolyamot. A Barst-t 1990-ben csatornázta Gary Douglas az Access Consciousness atyja. Előtte nem létezett.

Betegek és fogyatékkal élők esetében is alkalmazható

Akár fogyatékkal élők illetve betegek életminőségének javítására is használható. Számos ezzel kapcsolatos tapasztalat van emberekkel és állatokkal kapcsolatosan egyaránt. Kismamák számára is nyugodt szívvel ajánlható. A terhességük alatt a bárjaikat futtató kismamák kiegyensúlyozottabb várandósságról és könnyebb szülésről számoltak be és olyan is előfordult, akinek sikerült elkerülnie a császármetszést.

Az Access Bars kezelés általában 60-90 percig tart, de ez változó lehet. Egy rövid kezelés is sokkal jobb, mint a semmi.

A Bars kezelésnek nincsen központilag megszabott ára ezt mindig a kezelő határozza meg. Adhatja ajándékba vagy bármilyen általa megszabott áron. Vannak, akik teljes illetve rövid kezeléseket adnak ajándékba. Expókon, egészségnapokon illetve Access Bars Facilitátorok által szervezett csere-beréken kipróbálhatod te is a Bars kezelést.

Az életed könnyedebbé válhat az Access Bars kezelések által

Akik rendszeresen kapnak, illetve adnak, Access Bars kezeléseket többnyire arról tudnak beszámolni, hogy az életük könnyebbé, problémamentesebbé vált és a felbukkanó nehézségeket sokkal könnyebben megoldják, mint annak előtte. Nincs rá recept mennyi kezelést kell kapni a változásokhoz, itt minden a szabad választást támogatja. Ki, ki annyit fogadjon be ebből, ami a számára komfortos. Azok számíthatnak a legtöbb változásra, akik rendszeresen futtatják a Bárjaikat. A választás a tied.

A mentális és pszichés problémákkal küzdő és Bars kezeléseket befogadó emberek számára nagy számban sikerült csökkenteni vagy akár el is hagyhatták a gyógyszereiket és csodálatos változásokról számolhattak be az egészségi állapotukat illetően. Ezzel kapcsolatosan mindenképpen konzultáljon az orvosával minden érintett.

Nem lehet rosszul csinálni

A Bars kezelést nem lehet rosszul végezni és nem lehet vele ártani. Mindenki kaphatja, aki nyitott rá. Azt nem lehet előre tudni milyen változásokat hoz majd a befogadó életében. Ami biztos, hogy a legrosszabb, ami történhet, hogy kipihentnek érzed magad utána mintha kaptál volna egy remek fejmasszázst, aminek a mellék hatásaként akár az egész életed is megváltozhat.

Sokan kíváncsiak rá hogy az Access Bars kezelés képes-e fizikai betegségeket meggyógyítani. A Bars a tudatosságot segíti elő, ami bármit meg tud változtatni. Számos példa bizonyítja a fizikai szinten bekövetkező változásokat, gyógyulásokat, de ezek előre be nem jósolhatóak és a befogadótól nagymértékben függenek. Bars kezelés tett már helyre gerincferdülést, csámpás lábat és számos esetben történtek azonnali változások például megszűnt a fülzúgás, a fül bedugulása.

Engedd el a betegséggel kapcsolatos nézőpontjaidat és meggyógyulhatsz

Számos esetben használták az Access Barst az Access Consciousness más eszközeivel kombinálva arra, hogy gyógyíthatatlannak hitt betegségeket tüntettek el, amire orvosilag semmilyen magyarázat nem született. Használták már rák, krónikus fáradtság, depresszió illetve bipoláris azavar kezelésében.

Sokakban felmerül a kérdés hány kezelés kell a változáshoz a gyógyuláshoz. ezt sajnos nem lehet előre tudni és leginkább a befogadótól függ. A betegség és a vele kapcsolatos tünetek akkor tűnhetnek el amikor te és a tested képesek lesztek elengedni minden olyan korlátozást, elképzelést, nézőpontot, hitrendszert, fogadalmat, érzelmet, érzést, ítélkezést, döntést ami ezt a nem kívánt állapotot a helyén tartja. Akadnak olyanok, akik egyetlen kezeléssel ugrásszerű változáson mennek keresztül míg mások számára ehhez számos alkalomra van szükség.

Kérdésekkel hatékonyabbá tehető a folyamat

Arra van lehetőség, hogy egy kezelés során egy bizonyos területtel kapcsolatosan történjen a facilitálás. A kezelő kérdésekkel, tisztításokkal segítheti a folyamatot. A változások a befogadó személyétől és attól függenek mekkora változás a számára még komfortos, amit hajlandó választani.

Az a kérdés is gyakran felmerül mikor szükséges a Bars kezelés. Erre nem létezik helyes válasz, bármikor, amikor csak jól akarod érezni magad. A többség törekszik a heti legalább egy kezelésre és ez kiegészíthető, ha nehéz napod volt vagy valami rendkívüli történt veled.

A kezeléseket fekve a legkényelmesebb végezni, de egy állítható támlájú szék is megfelel a célnak.

Forrás:  http://www.nekedigaz.hu/gyakori-kerdesek-az-access-barsrol/

A kezelés díja:

Access Bars kezelés 14.000 Ft 1,5 óra

Az Access Bars  kezelés alatt műszerekkel kimutatható módon megváltozik az agy szerkezete és működése.
Erről szól az alábbi videó.

 

 

Az Access Bars ® kezelésről még többet

A Bars kezelés oldja a stresszt és kiegyensúlyozottá tesz. A pontok érintésével a nélkül oldódik a testben lévő feszültség, hogy a kezelés alatt álló pszichoterápiás beszélgetésben vagy bármely más varázslatban venne részt. Ez pusztán az érintés hatása, amelynek során apró elektromos kisülések keletkeznek, (az agyunk mikro elektromágneses működése miatt) ezzel utat adva annak, hogy a kezelés alatt álló személy elengedje az adott ponthoz kapcsolódó életet területen őt korlátozó nézőpontjait. A kezelés hozzájárul a stresszmentesebb élethez, pszichés zavaraink, elakadásaink feloldásához.

Ha mindezen változásokat nem véled felfedezni magadon a legrosszabb, ami történhet, hogy elmondhatod magadról, hogy kaptál egy jó fejmasszázst. A kezelés során a Bars kezelő egy bizonyos ideig tartja az ujjait az adott ponton, amelyből szám szerint 32 található mindannyiunk fején. A kezelés közben szabad kötetlenül beszélgetni, de az sem baj, ha elalszol. Ha a beszélgetést választja, a tested az elősegítheti, hogy felbukkanjanak a korlátozó nézőpontjaid, amelyeket aztán el is engedhetsz. Ehhez segítségül hívhatod az Access tisztítómondatát is. Az agyhullámok lelassulásával, a test is nyugalmi állapotba kerül ez által a testünk, lényünk és az életünk is harmonikusabbá válhat.

Önmagad legjobb verziója lehetsz!

Ha te igazán te lennél választanád azt, hogy zaklatott és hajszolt vagy? Az Access Bars kezelés során egyre inkább közelebb kerülhetsz a valódi önmagadhoz. Növekedhet a kreativitásod, végre teret adhatsz az új ötleteidnek és elkezdheted végre azt az életet élni, amire mindig is vágytál. ez egy folyamat, ne legyél csalódott, ha mindez nem esik az öledbe az első kezelés után. A kacatvásárt, ami most az életed, sem egy óra alatt sikerült összehordani. A lényeg, hogy válaszd a változást és ne add, fel soha a terveidet történjen bármi. Ha csak annyit teszel önmagadért és a változásokért, hogy hetente kérsz, egy Bars kezelést azzal már nagyon sokat teszel.

A módszer Gary M. Douglas amerikai pszichológus nevéhez fűződik, aki beazonosította a Bars pontokat, amelyek körkörösen, illetve hosszanti irányban helyezkednek el a fejünkön. A tapasztalata szerint minden életterületnek van saját pontja, ahol eltárolódnak az adott ponttal kapcsolatos hiedelmeink, nézőpontjaink, gondolataink és elképzeléseink. Ezek a nézőpontok gyakran nem támogatók az életünkkel kapcsolatosan, hanem inkább korlátozzák azt, hogy boldogan és elégedetten éljünk. A remek hír az, hogy az Access Bars kezelés során elengedhetjük ezeket a berögzült nézőpontokat, amelyek nagy rész tulajdonképpen nem is hozzánk tartozik csupán átvettük a szüleinktől, vagy valaki mástól a környezetünkben.

Mi történik az agyban az Access Bars kezelés során?

Egy órás Access Bars kezelés közben szakértők erre alkalmas műszerekkel vizsgáltak embereket. Az nyilvánvaló hogy a kezelés közben az agyhullámok lelassulnak és az agy egyszerre produkál teljes ellazulást (théta, delta agyhullámok) és magas kreativitást jelentő gamma agyhullámokat, ami elég szokatlan jelenség. A több évtizede meditáló tibeti lámák produkáltak hasonló eredményeket. Ez az agyhullám változás a Bars pontok érintésekor hozzáférhetővé teszi a tudatalattinkban a gyermekkorunkban vagy valamely előző életünkben gyökeredző korlátozó hitrendszereinket, amelyeket ha választjuk el is engedhetünk. A korlátozó nézőpontok megszűnésével választhatunk helyettük támogatókat, amely magával hozhatja az egész életünk megváltozását.

Az alábbi videón a test reakciója látható az Access Bars kezelésre

Másoljuk a környezeti mintákat

A környezetünk a szüleink mintáit önkéntelenül másoljuk akár pozitívak, akár negatívak ezek a minták. Ez lehetetlenné teszi, hogy éberségünk legyen róla mi is a valóság, olyan mintha egy torzító szemüveg lenne rajtunk és mindent csak azon keresztül tudnánk érzékelni. Ez az állapot arra kárhoztat minket, hogy a jelenlegi nézőpontjaink rabjaként egy helyben toporogjunk. Az Access Bars kezelés, főleg ha minél többet kapunk belőle képes kirángatni ebből az állapotból és éberek tudunk rá lenni, hogy van más választásunk. A pontok gyengéd érintésével lehetővé válik, hogy elengedjük a korlátozó nézőpontjainkat az életünk több területén.

A kezelés teret nyit a változásoknak

A kezelés segítségével kikapcsolható a negatív mintákat őrző egó, a folyton agyaló elme és közelebb kerülhetünk az ítéletmentességhez. Ahhoz ahol már nincsen jó és rossz, helyes vagy helytelen csak jelenlét van.

Ez a tér lehetővé teszi, hogy kérdésben legyünk, éberek lehessünk a végtelen lehetőségeinkre, ahelyett, hogy be lennénk ragadva a megkövesedett mintáinkba. Az Access nyitott kérdései: Hogy lehet ez ennél is jobb? Mi más lehetséges? Mit teremthetek ma, ami örömet és pénzt hoz? Kihez tartozik?

Mi az a kérdés, amit feltehetsz, most a segít abban, hogy kitáruljanak a végtelen lehetőségeid és minden, amire vágysz, könnyedén felbukkanhasson az életedben?

Készen állsz a változásra?

Ha készen állsz rá, hogy új színes fejezetet írj az életed könyvébe akkor itt az idő, hogy kérj egy Bars kezelést. Már egy kezelés is nagy változásokat hozhat, de nincs rá szabály mi fog történni. a lényeg hogy legyél nyitott, éber és ismerd el a változásokat. A kicsiket is.

Az Access hozzájárulás lehet a változásokhoz

Az Access hozzájárulás lehet az életed megváltoztatásához, de a legrosszabb ami történhet a kezelés után, hogy kipihentnek érzed majd magad. Ahogyan az egyik kliens megfogalmazta úgy érzi mintha wellness hétvégéről érkezett volna. Ez 90 perc alatt nem rossz élmény a két naphoz képest, pedig főleg. Hallottam már olyan találó megfogalmazást, hogy egy Bars kezelést kapni olyan mintha a számítógéped merevlemezén futtatnád a töredezettség mentesítést, ami után a géped gyorsabb lesz és kevesebb hibával fog működni.

Minden egyes kezeléssel növekszik a befogadásod

A témában nagyon videót találhatsz a youtubon. Az angol nyelvűek többségéhez van magyar nyelvű felirat. A jobb oldali kis fogaskeréken választhatod ki a nyelvet.