Zsírsejtek eltörlése

Minden olyan zsírsejt eltörlése, amelyek a Möbiusz szalagoknak vannak szentelve, hogy bezárják az érzéseket, mint a lények elértéktelenítésének végleges forrását

Ha nem a zsírpárnáidat választanád, mit választanál?

Az évek során szinte mindannyian felszedünk néhány plusz kilót. Van, aki szerelmi bánatában eszik és bánathájat gyűjt a csípőjére, amibe jó sok érzelmet zár be.

A zsírsejtek eltörlése testkezelés felold minden olyan zsírsejtbe zárt érzelmet, amely a saját magad megítélésével kapcsolatos, amelyekbe a saját értéktelenségedről alkotott nézőpontjaidat zártad be.  A zsírsejtjeink hűségesen megőriznek minden érzelmi manipulációt, bántalmazást, neheztelést amelyet elszenvedtünk életünk során. A zsírsejtekben raktározott fájdalmas érzelmek, traumák feloldásával a zsírsejtjeinktől is búcsút vehetünk. Viszlát, úszógumi! Búcsúzunk fölös kilók!

Mi ellen védekezel a zsírpárnáiddal?

Mit zártál a zsírsejtjeidbe?
Kizárod-e a szexet, a szexuálisságot a fölös kilóid gyűjtögetésével?
Kitől vagy mitől véded magad a felesleges kilókkal?
Ha nem a fölös kilókat választanád, mit választanál?

A zsírsejtek eltörlése kezelés segíthet beindítani a fogyást, feloldja az érzelmi traumákat.
Éberebb lehetsz, ha megpróbálnak manipulálni és segít abban, hogy hogy használd az erödet.
Kiléphetsz az önostorozásból, önbántalmazásból, abból, hogy bevetted másoktól hogy értéktelen vagy és hogy saját magadat értéktelennek tartod. Kioldja a testedből a bántalmazások érzelmi lenyomatait.
Megélheted önmagad szeretetét, reális testképet alakíthatsz ki.
Harmonikus érzelmi és szexuális életet választhatsz.

Mi kell ahhoz, hogy elismerd magad és mindent ahol bevetted mások rád vonatkozó, elértéktelenítő ítéletét az visszaküldenéd a feladónak tudatossággal együtt?

A kezelés díja:

Zsírsejtek Eltörlése Testkezelés: 16.000 Ft  1-1,5 óra

Zsírsejtek Eltörlése Testkezelés :  3 alkalmas bérlet   40.000 Ft