Access látásjavítás

Az Access népszerű kezelései közé tartozik a látásjavítás kezelés, amelyet ahogyan a neve is mutatja a látás élesebbé tétele céljából futtatunk és nem csak a fizikai látás javítására.
Ha van olyan dolog az életedben, amit nem akarsz meglátni pedig ott, van, a szemed előtt akkor segítséget kaphatsz általa ebben is. Kellemes mellékhatásai hogy a megfázással gyulladással kapcsolatos arc a homloküreg illetve fülproblémák megoldásában is hatékony.

Te mit nem vagy hajlandó meglátni?

A szemüveget, kontaktlencsét viselőknek is előnyös, ha a szem könnyezik, viszket vagy fáradékony, emellett szem allergia, fényérzékenység, migrén esetén is segítség lehet. Hangsúlyozottan javasolt a látás lelki traumáinak feloldására, minden olyan látással, és a szemekkel kapcsolatos gond megoldására ahol hajlandó vagy megengedni magadnak a változást.
A kezelések eredményeként az életünk vakfoltjaira is nagyobb rálátást kaphatunk.

Mi az a dolog, amivel kapcsolatosan nem választod a tisztánlátást?

Mi az, amivel nem vagy hajlandó szembenézni, amire képtelen vagy őszintén ránézni, mert azt gondolod, ha nem látod azzal semmissé tetted. Mi az, amit nem vagy hajlandó észrevenni, amit ha hajlandó lennél mindent megváltoztatna. A szemed alkalmazkodva hozzád leszűkíti a látóteredet, hogy ne is lásd meg, soha amit nem szeretnél.

Vannak dolgok, amelyeket jobbnak tűnik nem meglátni, ezzel a tudatalattink arra utasítja a szemet, hogy ködösen lássa meg a körülöttünk lévő világot vagy bizonyos dolgokra legyen vak. A szemünk a lélek tükre és egyben kitekintés a világra. Kifelé tekint, befelé információkat raktároz. A szemünk segítségével gyűjtjük be a világról szerzett információk jelentős részét.

Te milyen nézőpontok alapján vagy hajlandó látni a világot?

Számos mondás, kifejezés is kapcsolódik a szemhez: Tűnj a szemem elől, látni sem akarlak. Többé ne kerülj a szemem elé. Nem látja a fától ez erdőt… ha valaki semmiképp nem akarja észrevenni a nyilvánvalót. Számos nézőpontot teremtünk magunknak, amivel korlátokat építünk és a látásunkat is gyengítjük.  A látásjavító kezelés hozzájárul, hogy a korlátozó nézőpontjaidat semmissé tedd és az életed minden területén visszakapd a tisztánlátásodat.

A látás helyreállítás a fizikai szinten túl is működik

A segítségével törölhetőek a kellemetlen élményekhez kötődő érzelmi emlékek és akár a jelenben meglévő nehézségek is oldódhatnak, amelyekre talán nem vagy hajlandó ránézni, mert túl nehéz lenne. Az oldás sejtszinten történik.

Állatokon is alkalmazhatóak és igen eredményesen, hiszen az állatok készek feladni a szenvedéssel kapcsolatos nézőpontjaikat annak érdekében, hogy jobban érezzék magukat.

Te hajlandó lennél feladni a fix nézőpontjaidat ennek érdekében?

Ez varázslatos kezelés energiával dolgozik, ami jelentősen kellemesebb a szikénél. Mi kell hozzá, hogy hajlandóak legyünk kinyitni a szemünket és ránézni, ami működik nekünk?  Mi más lehetséges, ami eddig nem volt az? A kezelés energiái testi, lelki szinten egyaránt változásokat generálnak.

A kezelés menete: a kliens a masszázságyon fekszik, kényelmesen, ellazult állapotban a kezelő pedig a szemeire helyezi a kezét. Közben számos energia fut, amelyek nem csupán a szemeken futnak, hanem az arcüregen, homloküregen is. Kezelés közben melegséget, bizsergést érezhetsz. Az egy órás kezelés hatására feloldódnak a szemet ért traumák, kellemetlen élmények.

A szemüveget viselők gyakran dioptria csökkenést tapasztalnak.

Több kezelés eredményeképpen akár el is hagyhatóvá válik a szemüveg. Ha kezelések után kényelmetlenné válik a szemüveg viselés, érdemes szemészeti vizsgálaton ellenőriztetni a változásokat.

Mi az a csodás változás, könnyedség, nézőpont tisztulás, amit teremthet neked ez a kezelés?

A kezelés díja:

Látásjavítás Testkezelés:  14.000 Ft  1-1,5 óra