Access Bars pontok

Az Access Bars kezelés során a kezelő bizonyos pontokon megfogja a kliens fejét. Az érintés nyomán oldódik a feszültség, a fejünkben száguldozó gondolatok lelassulnak, a közérzetünk javul.
A fejünkön körkörösen és hosszában 32 Bars pont van, amelyek mindegyike különböző életterületekhez kapcsolódik, mint például pénz, kontroll, kreativitás, kapcsolatos teremtése, öregedés, test, gyógyítás, kedvesség, béke, hála, nyugalom. Ezen pontok mentén futó energiasávok tartalmazzák mindazon gondolatok, fix nézőpontok, (elő) ítéletek, elképzelések, hiedelmek, érzelmek, sémák lenyomatát, amelyeket elraktároztunk életeink során.

Az adott pont érintésével a hozzá kapcsolódó nézőpontok tisztulnak, oldódik a feszültség, a stressz, nyugodtabbá válunk, és olyan lehetőségeket vehetünk észre, amelyekre eddig nem voltunk éberek és gyors könnyed változásoknak lehetünk részesei.
Minden egyes Bars kezeléssel nagyot léphetünk előre a tudatosság útján, megengedőbbek leszünk másokkal és képesek leszünk a saját magunk elismerésére is.

Képesek leszünk például kedvesek, lenni olyan családtagjainkkal, akikkel eddig sok konfliktusunk volt. Könnyebben megváltoztatjuk öltözködési, evési ivási szokásainkat és mindenre és mindenkire nyitottabbá válunk.
Jelentősen csökken a megfelelési kényszerünk vagy akár teljesen elmúlik a gyomorgörccsel, a szorítással feszítéssel együtt és végre önmagunk lehetünk. A megoldások könnyen előbukkannak és mindent könnyebb lesz megoldani. Megtapasztalhatjuk, azt a teret ahol minden lehetségessé válik, ami addig nem volt az.

Amivel tovább nyithatjuk a teret az a kérdés. Mindig maradj kérdésben. Mi van, ha könnyedén meg tudod oldani ezt az élethelyzetet, amire éppen megoldást keresel?
Ha hajlandó vagy kérdezni és hajlandó vagy meglátni a lehetőségeidet megváltozhat az egész életed.
Mi az, amiért neked is érdemes megtanulnod a 32 Bars pontot?

  • Kezelheted a családodat, a barátaidat vagy akár kliensekkel is dolgozhatsz.
  • Kezelés közben a te nézőpontjaid is tisztulnak.
  • kevesebb lesz éltedben a stressz és a zavaros gondolatok
  • Több könnyedséged lesz a testeddel
  • megnő a befogadásod
  • több lehetőség bukkan fel az életedben

Az Access Bars tanfolyamon a kezelés mellett számos eszközt és technikát is megtanulsz, amelyekkel könnyebbé teheted az életedet. Jelen lehetsz az életedben a múlt árnyéka nélkül, hibáztatás és boncolgatás nélkül, elismerheted a képességeidet és felismerheted a lehetőségeidet.
Tér nyílik arra, hogy valami más, valami új valami több érkezhessen az életedbe.
Mennyi választást engedsz meg magadnak, amikor a mások ítéleteiből építed fel önmagad?
Ez a valóság arra predesztinál, hogy a mások ítéleteire figyelj. Az ítélet megsemmisíti, a jövőt.
A Bars feloldja az ítéleteket és mindent megváltoztat a valóságodban. A Bars képessé tesz rá hogy több lehetőségre légy nyitott az életedben, éber legyél rájuk és élni is tudj velük.