Access Bars kérdések

Az Access Consciousness eszköztárában hihetetlenül sok eszköz áll a rendelkezésünkre, akár egy csodás nagy műhely tele praktikus és hasznos szerszámmal.
Minél többet használjuk, őket annál több könnyedséget teremthetünk az életünkben és annál könnyebben érhetjük el, hogy változzanak a dolgok körülöttünk emellett a lehetőségeink száma is folyamatosan gyarapodni fog.
Mindenhol ahol korlátoztuk magunkat, mert bevettük valakitől, aki kisebbíteni akart minket és ahol saját magunk állítottunk korlátokat, mert nem bíztunk eléggé magunkban minden ilyen terület könnyedebbé és világosabbá válik az eszközök használata nyomán.
Az Access egyik legfontosabb eszköze a kérdés.
Midig legyél kérdésben, soha ne zárj le semmilyen szituációt vagy tapasztalást válasszal, mert mindig lehetséges valami más.
Amikor felismered, hogy mindent te magad teremtesz az életedben, az is világossá válik, hogy te magad, vagy aki mindezt felülírhatja. Megtanulod megsemmisíteni a fejlődésedet akadályozó hitrendszereidet és azt is megtanulod, hogy mindig maradj kérdésben.

A kérdésekkel felnyitsz mindent, ami beragaszt vagy korlátoz, a kérdés teret nyit arra, hogy meglásd az új lehetőségeket, amelyek ott vannak előtted.
Milyen életed lehetne, ha mindig kérdésben élnél?

Ha hajlandó vagy kérdezni meg fognak találni a lehetőségek.
Válaszra nincs szükség csupán jó kérdésekre, teret nyitó kérdésekre.
A kérdések nyomán tudatosabbá válsz majd a lehetőségeidre, arra hogy van választásod és mindent te választasz.
Minél több kérdést teszel fel annál több lehetőséged lesz a választásra.

Mi kell ahhoz, hogy felismerd a lehetőségeid végtelenek?

Hányszor ragaszkodsz valamihez, ami nem működik, mert úgy érzed nincs más választásod? Ahelyett hogy ragaszkodnál, a nem működőhöz mi történhetne, ha megkérdeznéd:
Mi lehetséges itt?
Hogyan lehetne ennél jobb?
Mit kell ahhoz hogy elismerjem a teremtéseimet?
Mi kell ahhoz, hogy elismerjem magam, annak ami vagyok?
Milyen bevételi forrásom van most amit nem veszek észre?
Milyen eneria térűr és tudatosság lehetek én és a testem hogy a pénz a gazdagság energiája legyek?