Acces Bars kezelés

Az Access Bars kezelések áldásos hatása azon felül, hogy folyamatosan javul a közérzeted a tudatosságod is egyre inkább növekedni fog. A tudatosság az a képességed, amely segít abban, hogy az életed minden percében jelen legyél ítéletek nélkül, anélkül, hogy magadat vagy bárki mást megítélnél.

 A Bars kezelés kinyitja a lehetőségeidet

A tudatosság által mindent el tudsz fogadni, senkit és semmit nem utasítasz el és mindent képes vagy kérni és befogadni, amire csak vágysz, többet, mint amennyit valaha el tudtál képzelni. Az Access Bars kezelés a nagyobb tudatosság elérésére született meg. Gary Douglas szavait az Access Bars felfedezőjét idézve:

Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben?” 

A Bars pontok mindegyike egy-egy életterülethez kapcsolódik, mint például pénz, kontrol kreativitás, kapcsolatok teremtése. Az adott pont érintésével feloldódhatnak a konkrét területtel kapcsolatos berögzült nézőpontok. Mindig éppen annyi amennyit képes elengedni a kezelést befogadó. Ami a csodálatos, hogy a kezelő nézőpontjai is oldódnak. A bars kezelés során olyan tér nyílik meg, amelyben képes leszel megváltozhatatlannak hitt dolgok megváltoztatására. Az automatán futó hitrendszereid, amelyek az életedet működtetik, törlődhetnek, ezzel utat nyitva az új lehetőségeknek, annak, hogy megtaláld önmagad. Mindenhol ahol nem láttad a lehetőségeket előbukkanhatnak. Még az is megtörténhet, hogy az egész életed megváltozik. Mi minden lehetséges, ami eddig nem volt az? Mi lehetséges azon felül, amit mások mondtak neked vagy te hittél vagy gondoltál? Az Access Bars  kezelés alatt műszerekkel kimutatható módon megváltozik az agy szerkezete.  Erről szól az alábbi videó.

Megszabadulhatsz az ítélkezéseidtől, ítéleteidtől.

Jól érezheted magad éppen olyannak amilyen vagy. Laza lehetsz és könnyed, mi lehet, ami még ennél is jobb? Az Access Bars kezelés során nem kell dagonyáznod a problémádban, szükségtelen elemezni, sőt még beszélned sem kell róla. Csupán annyi a dolgod hogy kényelmesen lazítasz, relaxálsz és élvezed a kezelést, sőt az sem baj, ha elalszol. a puha meleg takaró alatt. A Bars kezelés alatt a kezelő nem masszírozza, a fejedet csupán érinti a pontokat. Az érintéssel a berögzült nézőpontjaid oldódhatnak, és új lehetőségek jelenhetnek meg a számodra. Megszabadulhatsz a korlátaidtól, korlátozásaidtól. Kinek javasolt az Acces Bars kezelés:
  • érzelmi vagy fizikai elakadások oldására
  • Tudatosság növelésére
  • önkorlátozások oldására
  • a lehetőségeid kitágítására
  • önbizalom növelésre
  • a kapcsolataid jobbá tételére
  • jobb közérzet eléréséhez
  • szorongások oldására, félelmek csökkentésére
Minél több kezelést kapsz annál nagyobb változásokra számíthatsz, ezt befolyásolja milyen hitrendszereid vannak most és mennyire vagy kész belőlük elengedni. Ami biztos a kezelés után békességre és nyugalomra számíthatsz.  Javul a stressz tűrő képességed és ha szívesen megtanulnád akkor itt van rá lehetőséged: nekedigaz.hu 

Bővebben az Access Bars kezelésről

A Bars 32 pont a fejen, amelynek megérintése segít eltávolítani a testedben tárolt téged már nem szolgáló energiákat, teret nyitva ezzel a könnyedén bekövetkező változásoknak. A Bars kezelés segítségével buborékká válnak és kipukkannak azok asz elképzelések gondolatok hitrendszerek másoktól lemásolt minták, amelyeket bármely életedből magaddal hurcoltál és az agyban tárolódik az elektromos alkotó eleme. A pontok gyengéd érintésével lehetővé válik a régi energiák feloldódása és elengedése. Talán ahhoz hasonlítható, amikor újra telepíted a számítógéped és a merevlemezedet töredezettség mentesíted, és  emellett törölsz minden felesleges vagy káros fájlt is. Tapasztalatból tudod, hogy ezt a géped gyorsabb, könnyedebb működéssel hálálja meg.

Milyen változásokat generálhat a Bars kezelés?

Hasonló történik veled is. Az életedben minden könnyedebbé gördülékenyebbé válik. A dolgok, amikre vágysz könnyedén  felbukkannak az életedben és a kapcsolataid kiegyensúlyozottabbá válhatnak. A béke, öröm és könnyedség lesz jellemző az életed minden területén. Vizsgálatok igazolják, hogy a Bars kezelés közben megváltoznak az agyhullámok a bétából a mélyebb théta szintre és az egy órás kezelés után az agy, hasonló állapotba kerül mintha  több órás meditációt végeztél volna. Nincs két egyforma Access Bars kezelés. A legkisebb eredmény, amit elérhetsz egy kezeléssel, hogy úgy érzed mintha kaptál volna egy remek fejmasszázst a legnagyobb eredmény, amit elérhetsz pedig az, hogy az egész életed megváltozik. Azok a helyzetek, amelyek régebben kiakasztottak sokkal kevésbé hatnak rád és könnyedség, békés hangulat lesz jellemző az általános hangulatodra. Magabiztosabb leszel és pihentetőbben alszol majd, azok a bosszantó események, amelyek kellemetlen perceket okoztak elvesztik a jelentőségüket.

A Bárjaid innetől kezdve futnak

Ha egyszer kaptál már Bars kezelést a bárjaid onnan kezdve futnak, a megrekedt nézőpontok elengedése folyamatos. Minden újabb kezelés növeli a hatást. A legnagyobb változások a Bars kezelés utáni 3 hét elteltével jelentkezhetnek. A kezelések mennyiségére vonatkozóan az a szabály hogy nincs szabály. Bármennyi Bars kezelés alkalmazható mellékhatások nélkül. Te mennyire könnyed életre vágysz? A legtöbben azt választják, hogy hetente legalább egyszer futtatják a bárjaikat. A nyűgös, feszültséggel terhes napokon beiktatnak kiegészítő kezeléseket. A Bars kezelést bárki kaphatja, aki szeretné és hajlandó választani a nyugodt fekvést a kezelés alatt és kész rá, hogy akár az egész élete megváltozhat.

Gyermekek is kaphatják és meg is tanulhatják a Barst

Vannak, akik aggódnak amiatt, hogy gyermekek illetve csecsemők kaphatják-e a kezelést. A jó hír az, hogy természetesen igen. Ők a felnőtteknél is befogadóbbak ezekre az energiákra, kevesebb a nézőpontjuk arról mi lehetséges és mi lehetetlen és könnyedén befogadják a változásokat. Náluk a folyamatok sokkal gyorsabban zajlanak. Csecsemőknél akár néhány perc is elegendő lehet. A gyermekek is beérik lényegesen rövidebb idejű kezeléssel, mint a felnőttek és nagyon gyorsan képesek elsajátítani a Bárok futtatását.  A gyerekek sokkal inkább hajlandóak választani a nagyobb teremtéseket és arról is sokkal kevesebb nézőpontjuk van vajon megmutathatják-e a világnak mit tudnak. Az Access Bars kezelést gyakorlatilag bárki meg tanulhatja és bárki képes alkalmazni is ezt a tudást. Nincs szükség hozzá semmilyen előzetes ismeretre vagy tudásra. Csupán annyi kell, hozzá legyél hajlandó elvégezni az egy napos tanfolyamot. A Barst-t 1990-ben csatornázta Gary Douglas az Access Consciousness atyja. Előtte nem létezett.

Betegek és fogyatékkal élők esetében is alkalmazható

Akár fogyatékkal élők illetve betegek életminőségének javítására is használható. Számos ezzel kapcsolatos tapasztalat van emberekkel és állatokkal kapcsolatosan egyaránt. Kismamák számára is nyugodt szívvel ajánlható. A terhességük alatt a bárjaikat futtató kismamák kiegyensúlyozottabb várandósságról és könnyebb szülésről számoltak be és olyan is előfordult, akinek sikerült elkerülnie a császármetszést. Az Access Bars kezelés általában 60-90 percig tart, de ez változó lehet. Egy rövid kezelés is sokkal jobb, mint a semmi. A Bars kezelésnek nincsen központilag megszabott ára ezt mindig a kezelő határozza meg. Adhatja ajándékba vagy bármilyen általa megszabott áron. Vannak, akik teljes illetve rövid kezeléseket adnak ajándékba. Expókon, egészségnapokon illetve Access Bars Facilitátorok által szervezett csere-beréken kipróbálhatod te is a Bars kezelést.

Az életed könnyedebbé válhat az Access Bars kezelések által

Akik rendszeresen kapnak, illetve adnak, Access Bars kezeléseket többnyire arról tudnak beszámolni, hogy az életük könnyebbé, problémamentesebbé vált és a felbukkanó nehézségeket sokkal könnyebben megoldják, mint annak előtte. Nincs rá recept mennyi kezelést kell kapni a változásokhoz, itt minden a szabad választást támogatja. Ki, ki annyit fogadjon be ebből, ami a számára komfortos. Azok számíthatnak a legtöbb változásra, akik rendszeresen futtatják a Bárjaikat. A választás a tied. A mentális és pszichés problémákkal küzdő és Bars kezeléseket befogadó emberek számára nagy számban sikerült csökkenteni vagy akár el is hagyhatták a gyógyszereiket és csodálatos változásokról számolhattak be az egészségi állapotukat illetően. Ezzel kapcsolatosan mindenképpen konzultáljon az orvosával minden érintett.

Nem lehet rosszul csinálni

A Bars kezelést nem lehet rosszul végezni és nem lehet vele ártani. Mindenki kaphatja, aki nyitott rá. Azt nem lehet előre tudni milyen változásokat hoz majd a befogadó életében. Ami biztos, hogy a legrosszabb, ami történhet, hogy kipihentnek érzed magad utána mintha kaptál volna egy remek fejmasszázst, aminek a mellék hatásaként akár az egész életed is megváltozhat. Sokan kíváncsiak rá hogy az Access Bars kezelés képes-e fizikai betegségeket meggyógyítani. A Bars a tudatosságot segíti elő, ami bármit meg tud változtatni. Számos példa bizonyítja a fizikai szinten bekövetkező változásokat, gyógyulásokat, de ezek előre be nem jósolhatóak és a befogadótól nagymértékben függenek. Bars kezelés tett már helyre gerincferdülést, csámpás lábat és számos esetben történtek azonnali változások például megszűnt a fülzúgás, a fül bedugulása.

Engedd el a betegséggel kapcsolatos nézőpontjaidat és meggyógyulhatsz

Számos esetben használták az Access Barst az Access Consciousness más eszközeivel kombinálva arra, hogy gyógyíthatatlannak hitt betegségeket tüntettek el, amire orvosilag semmilyen magyarázat nem született. Használták már rák, krónikus fáradtság, depresszió illetve bipoláris azavar kezelésében. Sokakban felmerül a kérdés hány kezelés kell a változáshoz a gyógyuláshoz. ezt sajnos nem lehet előre tudni és leginkább a befogadótól függ. A betegség és a vele kapcsolatos tünetek akkor tűnhetnek el amikor te és a tested képesek lesztek elengedni minden olyan korlátozást, elképzelést, nézőpontot, hitrendszert, fogadalmat, érzelmet, érzést, ítélkezést, döntést ami ezt a nem kívánt állapotot a helyén tartja. Akadnak olyanok, akik egyetlen kezeléssel ugrásszerű változáson mennek keresztül míg mások számára ehhez számos alkalomra van szükség.

Kérdésekkel hatékonyabbá tehető a folyamat

Arra van lehetőség, hogy egy kezelés során egy bizonyos területtel kapcsolatosan történjen a facilitálás. A kezelő kérdésekkel, tisztításokkal segítheti a folyamatot. A változások a befogadó személyétől és attól függenek mekkora változás a számára még komfortos, amit hajlandó választani. Az a kérdés is gyakran felmerül mikor szükséges a Bars kezelés. Erre nem létezik helyes válasz, bármikor, amikor csak jól akarod érezni magad. A többség törekszik a heti legalább egy kezelésre és ez kiegészíthető, ha nehéz napod volt vagy valami rendkívüli történt veled. A kezeléseket fekve a legkényelmesebb végezni, de egy állítható támlájú szék is megfelel a célnak. Forrás:  http://www.nekedigaz.hu/gyakori-kerdesek-az-access-barsrol/ A kezelés díja: Access Bars kezelés 8.000 Ft 1,5 óra Access Bars kezelés: 5 alkalom (7.000 Ft/alkalom) 35.000 Ft