Mimikri

Mimikri: mások útjai, valósága és mintái másolásának eltörlése és feloldása

Meg akarod érteni mások működését és rosszá teszed magad, ha nem sikerül?
Meg akarod érteni a
családodat, a barátaidat és a környezetedben lévő embereket? Úgy érzed néha, hogy nem a saját életedet éled? Volt már olyan érzésed hogy nem a saját életedet éled?
Hogy nincs helyed a világban és az életed vagy a párkapcsolatod szinte
teljesen ugyanolyan, mint a szüleidé, ami ellen mindig is tiltakoztál?
Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor a
Mimikri energia neked is segíthet a változásban.
Hagyd abba, hogy meg akarod érteni! Hagyd abba, hogy másolod!

A mások útjai és valósága biomimetikus és biomimetrikus mimikrijének eltörlése, megsemmisítése és feloldása az Access Consciousness® egyik testkezelése, amelyet a testen futtatunk.
A kezelés eltörli és megsemmisíti azokat az energia lenyomatokat, amelyeket a mások megértésével és a mindenáron való segíteni akarással, a mások mintáinak a lemásolásával zártunk a testünkbe. A mimikri energia használata lehetővé teszi, hogy éberek legyünk rá, amikor olyat választunk vagy teszünk, ami valójában csupán másolás nem mi vagyunk. Kibillent abból a spontán mechanizmusból, amikor a megszokásokban ragadva nem választjuk a változást, változtatást gyávaságból vagy lustaságból, vagy, csupán azért mert fel sem ismerjük, mit teszünk, csak sodródunk.
Kimozdít abból, amikor alárendelődünk a szüleinknek, a párunknak gyermekünknek vagy bármi másnak. Amikor túl nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy megértsünk valakit és ezzel a megértéssel párhuzamosan elkezdjük másolni a viselkedésüket.

A te életedben mekkora szerepe van a mintáknak és a megszokásnak?

Észrevétlenül, de mindannyian átvett, másolt minták, megszokások alapján működtetjük az életünket, akár azonosulunk velük akár ellenállunk nekik. Vannak, akik nem mernek kilépni ezzel megállítva az életüket, muszáj, hogy másoljanak valakit különben kapaszkodó nélkül talajt vesztetten sodródnak. A megszokásba vetet kollektív hit és berögzült gyakran hazugságokra épülő társadalmi minták gyakran megnehezítik az életünket.
A mondást hogy járt utat a járatlanért el ne hagyj, hajlamosak vagyunk a saját kárunkra is betartani még akkor is, ha már nem működik.
A másolást a megértés működteti meg akarjuk érteni mindenáron a világ működését a társunk a gyermekünk a szüleink viselkedését.
Azonosulunk velük, beleolvadunk, a világukba és lemásoljuk a megoldásaikat, a reakcióikat. A megértést használjuk kapcsolódási pontként és az elfogadás feltételeként. Mindez csupán tévedés még akkor is, ha alapvetően szinte mindannyian ez alapján működünk.

Megengedés vagy megértés

A elfogadás és a megértés között valójában nincs összefüggés. A megengedés állapotában a falainkat leengedve megengedésbe kerülünk a saját igazságunkhoz való ragaszkodás nélkül ítéletmenetesen a nézőpontjaink különbözőségét elfogadva
Nem kell feltétlenül érteni, megérteni, könnyebb, de nem feltétele az elfogadásnak. A megengedés kulcsa a küzdelem abbahagyása bármi ellen is elfogadni a sokszínűséget, a választások és a nézőpontok sokféleségét.
Az okok lényegtelenek. A miért lényegtelen. A másik választásának elfogadása a lényeg, mindez nézőpontok nélkül. Szükségtelen a magyarázatok, hibáztatások, önigazolások gyártása.

Ha nem akarnád megérteni, megválaszolni, megindokolni a mások választásait az mit teremthetne a számodra?
Ha nem keresnéd, a magyarázatokat milyen életed lehetne?
A megértés során a választás értékét keressük, mindenképpen bele akarjuk tenni egy jó vagy rossz skatulyába.
Ezzel olyan működési mintázatok ragadnak ránk, amelyeket valójában csupán átvettünk, másolhatjuk például az anyánk viselkedését az iránta való szeretetből és tiszteletből.

Mivel megoldást keresel állandóan agyból akarod megérteni a dolgokat. Leltározod az érveket és ellenérveket ezzel tovább rögzítve a berögzült nézőpontjaidat. A fix nézőpontjaid oldásában a Bars kezelés mellett a Mimikri energia is sokat segít. Felejtsd el a folytonos megfelelni akarást és ne érdekeljenek az ítéletek.
Gyakran az tart vissza attól, hogy valami mást válassz, hogy mások vajon mit gondolnak rólad, mit szólnak ahhoz, amit csinálsz.
Ha arra vágysz, hogy függetlenítsd magad a mások véleményétől és ítéleteitől érdemes ebből a kezelésből minél többet igénybe venned.
Mi kell ahhoz, hogy beleállj végre a saját erődbe vállalva a felelősséget és kilépj az elvárások szövevényéből vállalva azt is, hogy ezzel nem fog mindenki egyetérteni a környezetedből, de teret adva végre a valódi változásoknak. A Mimikri energia lehetőséget kínál arra, hogy nagyobb éberséged legyen saját magadról és arról, hogy mi az, ami működik neked, hogy jobb választásokat hozhass és a neked való életet teremthesd.
A kérdést is érdemes használnod: Kihez tartozik ez? Minden felbukkanó érzésre és gondolatra, ezzel is elősegítve, hogy letehesd mindazt, ami nem a tied. Ha a miértek nem számítanának, mit választanál, milyen lenne az az élet, amit teremtenél magadnak? Mi kell ahhoz, hogy végre a saját életedet kezd el élni, teremteni?

A kezelés díja:

Mimikri Testkezelés:  14.000 Ft  1-1,5 óra