Hitelek, tartozások, te mire használod?

Mennyire állítod meg magad amiatt, hogy tartozásod van? Mire használod a tartozást? Mi a jó neked a tartozásban és mit igazolsz vele? Kihez tartozik a tartozás szükségessége, amiért választod? Kihez, mihez kapcsolódsz a tartozás által?

Te tartozol vagy neked tartoznak?

A kiindulása közös, a megengedés. Hajlandó vagy-e megengedésbe kerülni a tartozással? Bárhol ahol ellenállásban vagy a tartozással, adóssággal támogatod a meglétét. Mi változhatna, ha a tartozást semlegesnek fognád fel. Sem nem jónak sem nem rossznak. Ha abbahagynád, hogy küzdsz ellene és nem akarnál mindenáron túljutni rajta. POD, POC

Bármely életedben, amikor rosszá tetted a tartozást és ezzel kapcsolatban ígéretet, esküt tettél, hogy többé soha nem veszel fel hitelt, nem vagy hajlandó tartozni vagy nem adsz senkinek kölcsönt mindent, ami ez hajlandó lennél-e elengedni?

Mi van, ha nem vagy hibás, amiért adósságod van?

Mi van, ha nem vagy rossz, amiért neked tartoznak? Nem vagy hibás nem vagy rossz akkor, sem ha adósságod van és akkor, sem ha neked tartoznak. válaszhatod mától hogy abbahagyod az önmagad hibáztatását, amiért adósságot teremtettél, vagy azért mert kölcsönt adtál.
Mindent ahol jelentőséget adtál a tartozásnak vagy jelentéktelenné tetted ezzel megállítod, magad a teremtésben elengednéd?

Kérj Access Bars kezelést!

Ebben a pillanatban mennyire tűnik lehetetlennek, hogy a tartozásaid egyenlege nulla legyen? Mi lenne, ha választanád, hogy a tartozásod sokszorosát teremted? Mindent, ami ebben megállít: POD, POC.
Kérj minél több Access Bars kezelést. Minden kezeléssel növekedni fog a befogadásod.

Mi vár rád a tartozásokon túl?

A tartozás kiegyenlítése nem igazán motiváló. Mi az, ami lelkesít téged ezen túl? Mi kell hozzá, hogy túlteremtsd minden tartozásodat? Hajlandó lennél-e mindent elpusztítottá tenni, ami gátol abban, hogy túlteremtsd a tartozásaidat? Mi kell hozzá, hogy sokkal nagyobbat válassz, mint a tartozásod?

Melyek, azok a nézőpontjaid, amelyek megállítanak abban, hogy sokkal több pénzt válassz, mint eddig? Félek, ha sok pénzem lesz, akkor csak a pénzemért fognak szeretni. Ha sok pénzem lesz, akkor irigyelni és utálni fognak. …és akad még néhány. Ha minden csak energia és minden csak egy választás, akkor miért is függene az egyik a másiktól? Te miért tennéd függővé a párkapcsolatot a pénztől? Vársz a pénzre, hogy lehessen párkapcsolatod? Vársz a párkapcsolatra, hogy sokkal több pénzt válassz? Minden a mit felhoz ez benned POD, POC
Mi van, ha semmilyen összefüggés nem kell, hogy legyen a pénz és a párkapcsolat között? Mindkettőt választhatod egymástól függetlenül és egyszerre is.

Te választasz!

Ha a pénzt választod, miért utasítanád vissza párkapcsoltot? Mindent ahol azt hiszed, ha sok pénzed van, akkor nem lehet párkapcsolatod, mert csak a pénzed miatt kellesz, POD POC. Mindent ahol azért utasítod vissza a pénzt, hogy válaszd, vagy ne válaszd a párkapcsolatot. POD, POC. Minden korlátozásra, ami felbukkan, a témában megkérdezheted:

Kihez tartozik?

Az enyém vagy csak bevettem mások nézőpontjait? Mindent ahol bevettem az szüleim vagy a környezetem nézőpontjait vagy ellenállok nekik, a pénzről, párkapcsolatról azt hajlandó vagyok elpusztítottá tenni. POD, POC.

Mi kell hozzá, hogy kilépjek a szükség energiájából?

Milyen választásaim lehetnek, ha abbahagyom, hogy szükségből válasszak? Ha nem lenne, szükségem pénzre mit választanék? Ha nem lenne, szükségem társra mit választanék?