Mi az az ajándék ami ma lehetsz?

Ha mindig mindenkinek meg akarsz felelni azzal nagyon sok energiát, használsz el. Mennyi energiát teszel bele, hogy megfelelj másoknak vagy ellenállj annak, hogy megfelelj?

Válaszd önmagad!

A legtöbb, amit tehetsz magadért, hogy önmagadat választod megfelelési kényszer nélkül, anélkül hogy másokkal azonosulnál vagy állnál ellen nekik. Az egyediséged ajándék. Mi az ajándék a mi ma lehetsz önmagad és a világ számára?

Amikor fáradtságot érzékelsz érdemes megkérdezni: Kihez tartozik? Ez biztos, hogy az enyém? Vagy érzékelem a körülöttem lévők kiégettségét, kedvetlenségét, fáradtságát? Ha azt érzékeled, hogy nem a tiéd akkor mi a jó neked abban mégis választod?

Ha te igazán te lennél mit választanál?

Mikor vetted be hogy fáradtnak kell lenned, mert hosszú napod volt? Vagy, mert tavasz van és mindenki fáradt?

Ki lennél ki lehetsz, ha nem állsz be a sorba, ha nem vagy hibás? Mi lenne, ha nem ebből teremtenéd az életedet? Nem kell bevenned másoktól, hogy hibás vagy és hogy mindent egyedül kell megcsinálnod.

Mi az, amit csak te tudsz, és csak te tudod megteremteni? Mi kell hozzá, hogy elismerd magad a nagyszerűségedet és azt, amit csak te tudsz?

Hogy lehet ez ennél is jobb?

Mi az a változás, ami itt és most általad lehetséges és senki más által nem?

Lehet, hogy most abbahagyhatod a cselekvést és azt, hogy mindent felügyelni próbálsz. Ehelyett választhatod azt, hogy csak létezel, ajándék vagy a világ számára és minden könnyedén megváltozhat.

Mi az a csoda a mi ma lehetsz? Ha ez a helyzet megoldaná, önmagát hogyan tenné?

Mi változhatna, ha azt választanád, ami neked jó?

Választanál egy Access Bars kezelést?