Mit választhatsz most?

Sokat akar, a szarka csak nem bírja a farka. Ki sokat markol keveset fog. Ismerősek neked is ezek a közmondások? Ezekből mindannyian kapásból tudunk mondani néhányat, mert oly sokszor mondták nekünk a szüleink vagy mások a környezetünkben. Ezeket persze szépen be is vettük és a saját nézőpontunkként kezeltük vagy kezeljük a mai napig.

Mi van, ha ezek csak nézőpontok és mi van ha meg tudod változtatni őket?

Ahhoz hogy a pénzügyeidben változást érj, el a pénzügyi nézőpontjaidat kell megváltoztatnod. Pontosabban semmit sem kell, de választhatod, hogy megváltoztatod.

Amit most a pénztől gondolsz az a tied? Kihez tartozik mindez? Az is lehet, hogy a családod a szüleid pénzügyi valóságát mimikrized? Ha felismered, hogy ez így van, akkor meg is tudod változtatni ezt. Minden egyes felbukkanó nézőpontot, ami most a tied a pénzzel kapcsolatosan meg tudsz változtatni. Ezzel pedig a pénzügyi helyzeted is meg fog változni.

Növeld a befogadásodat Bars kezelésekkel

Ha kapsz és akár adsz is Access Bars kezeléseket minden egyes kezeléssel nő a befogadásod. A pénzt nem elég kérni be is kell tudni fogadni. Ha nem tudod befogadni a pénzt, amikor elindul, feléd mindig teremteni fogsz valamit, amivel pillanatok alatt meg is szabadulhatsz tőle.

Gyerekként én azt tanultam, hogy a pénzből mindig kevés van és sokat, keményen kell dolgozni érte. „A pénzért meg kell izzadni.” Csak annak van sok, aki lop, csal, hazudik, vagy gazdagnak születni kell. Jó kis nézőpontok.

Nem kell semmit megérdemelned

Azt is sokszor hallottam otthon, hogy „érdemre adják a csillagot” mindig mindent ki kell érdemelni. Nem repül a sült galamb a számba. az is elég mélyen belém ivódott, hogy „öndicséret gyalázat” magamat nem szabad elismerni, mert az már kérkedésnek számít, ami bűnös dolog. Van még pár kikukázni való nézőpontom, de szép lassan felülíródnak.

Kérdezni sem nagyon kérdeztem, hiszen mindenre megkaptam a kész választ hogyan működik az élet, és hogy milyen keretek között mozoghatok és választhatok. Aztán jött az Access a sok kérdésével, amiket most már én is használhatok. Hogy lehet ez ennél is jobb?

A probléma megoldásomról is érdemes említést tenni. Mivel nagyon jó vagyok a problémák megoldásában ezért teremtettem néhányat, hogy legyen mit megoldani. Mi más lehetséges?

Mit választhatsz ma amit eddig nem választottál?

Ha a pénz nem számítana milyen választásokat hoznék? Ki lennék? Kivel lennék, és hol lennék, ha a pénz nem számítana? Mi az, ami itt és most többet teremt nekem?

Ez a változás folyamatos és minden nap egy kicsit jobb és könnyebb. Minden nap változnak a nézőpontjaim a pénzügyi valóságommal kapcsolatosan és persze más területein is az életemnek.

Te kinek a pénzügyi valóságát éled? A tiédet? Ha nem akkor hajlandó lennél megteremteni a sajátodat?

Minden, amit jelentéktelenné vagy jelentőssé teszel, az életedben az uralkodik rajtad. Mikor tetted jelentőségtelivé a pénzt az életedben? Mikor tetted jelentéktelenné? A pénz nem számít? Mikor tetted rosszá magadat azért, hogy szereted a pénzt? Vagy ezért inkább utálod?

A pénz eszköz

Mi van, ha a pénz csak egy eszköz és nem pénz, amit választanod kell? Válaszd inkább magadat és kérd, amit szeretnél. Aztán meg fog érkezni a pénz is hozzá. Legyél mindig kérdésben és semmit ne tegyél jelentőségtelivé. Minden felbukkanó nézőpontodat vizsgálj, meg ami nem tied vissza a feladónak a többi POD POC vagy érdekes nézőpont. Ha ezt kitartóan csinálod, akkor elindulnak a változások az életedben, a pénzügyeidben is.

Mi az a változás, ami lehetsz, amit létrehozhatsz az életedben, ha választod magad?
Hogy lehet ez még ennél is jobb?