A tudatosságot te is választhatod

A tudatosság az Access szerint azt jelenti, hogy ahelyett hogy berögzült minták alapján élnéd az életed önmagad vagy anélkül, hogy másokat megítélnél. Nem utasítasz el semmit, befogadsz mindent és mindent meg tudsz teremteni az életedben, amire csak vágysz. Nagyszerűbbet annál, ami most van és sokkal többet, mint amit el tudsz képzelni.

Legyél a változás forrása

Mi kell hozzá, hogy elkezd teremteni azt a változást a világban, amit látni szeretnél. Használd bátran az erődet, a képességedet, az intelligenciádat, a kedvességedet arra, hogy az legyél, aki vagy és te legyél maga a változás.

Mi kell hozzá, hogy merjél az a változás lenni, amire eddig nem voltál hajlandó. Nem kell, hogy eszménykép legyél, akit megítélnek és le akarnak lökni a talapzatáról. Mi lehetsz, és mit generálhatsz itt és most? Mi az, amit csak te teremthetsz meg a világban?

Ahhoz hogy más legyél, mint ami eddig voltál nem kell megtagadnod önmagad. Akkor leszel igazán más, ha végre önmagad leszel, önmagadat választod. Ha önmagaddal harmóniában tudatosságból működsz, akkor bármit megteremthetsz, amit csak akarsz.

Ha hajlandó vagy tudatos lenni, akkor könnyen meglátod az örömöket az életedben. Béke és nyugalom járja át a mindennapjaidat és minden lehetséges minden elérhető a világodban.

A béke és az öröm összetartoznak. Sorra érkeznek hozzád a lehetőségek és a hála a mindennapjaid része. Hálás tudsz lenni mindennek, mindenkinek és mindenért, ami körülvesz. Amikor a tudatosságot választod, megnyílnak előtted azok az ajtók, amelyekről nem hitted, hogy kitárulnak majd előtted.

A tudatosság nem izom, amit fel kell építened és aztán dolgoznod kell rajta mindennap, hogy növekedjen. A tudatosság egy választás. egy olyan választás, amit meg kell hoznod.

Mi kell hozzá, hogy válaszd, hogy tudatos vagy?