Változtasd meg a nézőpontodat és megváltozik a valóságod!

Hogyan gondolkodj úgy az életed problémáiról, hogy azok a gondok nélküli életet teremthess magadnak? Rajtad áll mit választasz. Mi kell ahhoz, hogy hajlandó legyél a könnyedséget és az örömöt választani?

Persze attól hogy valaki elkezd jól, gondolkodni a problémái nem szűnnek meg egycsapásra. Mi van, ha nem is kell agyongondolkodni a dolgokat? Lehet, hogy elegendő, ha mindenre csak egy érdekes nézőpontként tekintsz.
Ha mindenre, ami felbukkan, érdekes nézőpontként kezdesz el tekinteni a körülötted lévő megoldandók elkezdenek csökkenni.

Ha te igazán te lennél mit választanál?

Mi az, amit teremteni szeretnél az életedben? Hogyan tekintsz önmagadra? Végtelen lényként bármit teremthetsz, bármit befogadhatsz, és bármekkora hozzájárulás lehetsz bárki számára. Korlátjaid nem léteznek. Csupán te magad tudsz korlátokat állítani önmagad számára. Ha valaki képes megállítani az csakis te magad vagy. A saját magadról alkotott véleményed és a saját magad által magadnak felállított korlátok befolyásolják a viselkedésedet, a befogadásodat és az eredményeidet illetve teremtéseidet.

Ha növelni szeretnéd, a befogadásodat akkor futtasd a bárjaidat.

Ha te hajlandó vagy arra, hogy elkezd hinni magadban akkor ezt, fogja tenni mindenki körülötted és minden, ami felbukkan, és az ellenkezőjét mutatja neked az csupán egy érdekes nézőpont.

Mi kell hozzá, hogy hajlandó legyél elismerni azt a csodát, aki vagy?

Minden lehetsz, amit csak hajlandó vagy elhinni magadról. Az, ahogyan önmagadra gondolsz, tekintsz, az fogja meghatározni mire vagy képes
Mindent, ami akadályozza, hogy higgy magadban és elhidd hogy bármit elérhetsz, amit csak szeretnél hajlandó lennél csupán érdekes nézőpontként tekinteni mindenre, ami ez?
Ez a fajta attitűd, ami megváltoztathatja az egész életedet. Ha felismered, hogy mindig van választásod, akkor bármit megváltoztathatsz, amit csak szeretnél.

Milyen választásokat hozhatsz, amelyeket eddig nem hoztál?
Milyen kérdéseket tehetsz fel melyeket eddig nem tettél fel?
Mi más lehetséges, ami eddig nem volt az?

A választásaid rajtad múlnak, ha valami nem működik válasz mást! Csak te dönthetsz, melyik utat járod. Mi kell ahhoz, hogy mindig éber legyél milyen választásokat hozhatsz ahhoz, hogy a legnagyobbat teremtsd vele magadnak és másoknak is?
A te választásaidon múlik, mit teremtsz az életedben. A leghosszabb út is egyetlen lépéssel kezdődik és a leghosszabb út is bejárható. Adja magadnak időt és minden nap tegyél magadért. Tedd fel a kérdést mielőtt valamit választasz: Ha én igazán én lennék, választanám ezt?
A múltad nem határozza meg a jövődet. A jövődet te teremted a választásaiddal. Ha te igazán te lennél milyen jövőt választanál magadnak?