Te most éppen mire vársz?

Te most éppen mire vársz? Arra hogy jó idő legyen, hogy időt lehessen kint tölteni a szabadban. Arra hogy lefogyj vagy arra, hogy felszedj végre néhány kilót? Arra hogy legyen elég pénzed megvenni az álomautódat vagy a lakásodat, hogy elköltözhess végre a szüleidtől? Mindig várunk valamire.

Most van a megfelelő időpont?

Te is vársz a megfelelő időpontra, hogy megvalósítsad mindezt ahelyett, hogy belevágnál?
Létezik olyan hogy tökéletes időpont, tökéletes választás? Sajnos ez nem létezik. Mi az, ami neked működik itt és most? Mi az a választása mit meghozhatsz itt, és most ami mindent megváltoztathat?

Majd ha megnőnek a gyerekek

Gyakran halljuk, hogy ha majd megnőnek a gyerekek, ha majd a legkisebb is leérettségizik, ha majd lesz rá pénz, ha majd lesz párom…stb…Te mit használsz arra, hogy megállítsad, vagy legalább lelassítsad magad? Mit vettél be vagy mit adtál be magadnak is, ami nem igaz?

Mit tettél jelentőssé, amit kifogásként húzol elő mindannyiszor, mint nyuszit a kalapból hogy meg tudd állítani magad? Mindent, ami ez elengednéd? Mi lenne, ha választanál és elkezdenéd teremteni? Lehet, hogy most jött el az idő hogy abbahagyd a várakozást?

Hagyd abba a halogatást

Mi az, amit halogatsz, amit ha abba tudnál hagyni, újjászületnél? Ha ott a helyem megérkezik rá a pénz? Hol van ebben a TE választásod? Mikor engedted el a gyeplőt? Mikor adtad át a sorsnak a véletlennek az irányítást? Te választasz! Azt is választhatod, hogy csak vársz, és semmit nem választasz. Az is egy választás. Amit most kifogásnak használsz, az hozza létre, amit szeretnél… csak választanod kell.

Próbálj először kisebb dolgokat választani, hogy gyakorold. Választod, aztán megérkezik rá a pénz. A kisebb választások kikövezik az utadat a nagyobbak felé.  Válassz, kérjél és kérdezzél! Mi kell hozzá, hogy megérkezzen az életembe….?

Milyen varázslatok érkezhetnének az életedbe, ha következtetés, kifogások nélkül választanál? Hol laknál, milyen autóval járnál, hol nyaralnál, ki lenne a párod?

A leggyakrabban használt kifogások:

  • Nincs pénzem
  • Nincs időm
  • Beteg vagyok
  • Beteg a gyerekem

Ha valamit igazán hajlandó vagy választani, akkor az Univerzum minden részecskéje összefog, hogy hozzájárulás legyen, hogy megkaphasd. A választásaid hozzák létre a valóságodat! Te választasz!

Mi kellene hozzá, ahogy kicsi szöszölős választások helyett valami igazán nagyot válassz? Mi az a kifogás, amit ha most elengedsz, utat nyit a nagyobb választásokhoz?