Te hogy állsz az elismeréssel?

Változtatni nem mindig könnyű még akkor, sem ha a szavainkkal azt mondjuk, hogy én már készen állok rá. A szavaknál mindennél többet mond az energia nyelve. Ha azt kérem az univerzumtól hogy holnapra legyen 10 millió forint a bankszámlámon erre vajmi kevés az esély, mert a nézőpontjaim akadályozó energiaként, ott állnak az útjában.

Növeld a befogadásodat

Ha hajlandó vagyok megváltoztatni a nézőpontjaimat és napról napra növelem, a befogadásomat lehet, hogy nem, egyszerre de van rá mód, hogy az a bizonyos 10 millió megjelenjen az életemben. A befogadásodat növelheted ha minél több Bars kezelést kapsz és adsz. Annyi a dolgom hogy felkutatok és kitisztítok minden olyan nézőpontot, ami köztem és a vágyott pénzösszeg között áll. Ha mindeközben elismerem a változásokat, amiket generáltam az azzal jelentősen megnövelhetem a kapacitásomat a változáshoz.

Adj időt magadnak a változásra

Te adsz magadnak időt a célig való eljutásban vagy feladod, mert neked úgysem sikerülhet? Ez úgyis csak másoknak működik. Ezzel biztosan jól le tudod fékezni magad.
Hajlandó vagy elismerni a nagyszerűségedet vagy azt várod, hogy mások ismerjenek el? Meddig vársz annak az elismerésére, aki soha nem fogja megadni neked? Mi lenne, ha megadnád magadnak mindazt az elismerést, amit másoktól szeretnél megkapni? Választhatod ezt is.

Hajlandó lennél elismerni önmagadnak a változásokat, amit eddig létrehoztál az életedben? Az elismerés és a hála mindig többet teremt abból, amit már megteremtettél. Az elismerés hiánya kevesebbé teszi.

Ismerd el a változást akkor is ha nem nagy

Mi kell ahhoz, hogy hajlandó legyél elismerni a változást akármilyen aprócska is legyen? Ez változott…hálás vagyok érte…hogy lehet ez ennél is jobb?

Mi az, ami már rég megváltozott csak még nem ismerted el, és ha elismernéd, még nagyobb változásokat hozhatna?

Van-e olyan területe az életednek, amit beragasztottál, mert eldöntötted azon nem lehet változtatni? Ha nem működő vagy a te ítéleted alapján nem működő területekre koncentrálsz azzal kifogod a szelet a vitroládból. Helyezd át a fókuszt az eredményeidre és ismerd el őket bármekkorák.

Mi a jó neked abban, amit nem veszel észre, hogy az elismerés hiányát teremted? Kinek akarod bizonyítani, hogy neked nem, megy? Kinek a nézőpontjaira keresel igazolást ezzel? Kitől vetted be hogy te kicsi vagy és gyenge?

Lehet hogy nem is kell bizonyítani hogy csodás vagy? Elég ha elismered magadat.

Milyen varázslatos változások történhetnének veled az életedben ha hajlandó lennél elismerni magad?

Ki lennél ..hol lennél ..kivel lennél   mit hoznál létre , ha elismernéd Önmagadat ?