Te kérsz eleget?

Az Access alapítójától: „Kérj és megadatik!” Valóban kérünk eleget? Vagy megszoktuk, már hogy úgysem kapunk, különben is nem szabad telhetetlennek lenni és állandóan csak kérni. Vagy még is? Az el és befogadást nemcsak megállítjuk, vissza is utasítjuk.  Visszautasítani, amit kérünk, ebben vajon mi a jó nekünk, amit nem veszünk észre?

Mi kellene ahhoz, hogy ez megváltozzon?

Az egyik fontos eszköz a változáshoz hogy mindig legyél kérdésben. A kérdések teret nyitnak az új lehetőségekre. A válaszok lezárnak és megállítanak. Ha beveszed bármiről is hogy az nem lehetséges, nem elérhető a számodra akkor az univerzumnak nem áll módjában, hogy eljuttassa hozzád. Az Access Bars kezelés segít növelni a befogadásodat.

Ha eldöntöd valamiről, hogy az neked nem jár, nem kaphatod meg, mert nincs, pénzed rá azzal valóban lezárod a lehetőségét annak, hogy a tied legyen. Ha kérsz, de azt gondolod érdemtelen vagy rá, hogy megkapd vajon fel tud-e bukkanni az életedben? Mi más lehetséges? Itt és most nem vagy kész rá, hogy befogadd, de mi az, ami lehetővé tenné ezt?

Mi változhatna, ha elpusztítottá és nemteremtetté tennéd az összes kikövetkeztetésedet a befogadással kapcsolatosan. POD POC .
Videó a tisztítómondatról.

Ami miatt sokan nem tanultunk be és elfogadni, hogy gyermekként bármit kaptunk akkor az ajándék elfogadása feltételekhez, kötelezettségekhez volt kötve. Például kitűnő bizonyítványért járt csak a bicikli. A kötelezettség és az ajándék ezzel össze van kapcsolódva bennünk és önkéntelenül ellenállunk a befogadásnak. Mikor és kitől vetted be ezt a hazugságot és hajlandó lennél-e elengedni? A hazugságok a fel nem ismert tévedésen alapuló nézőpontok benne tartanak egy állapotban, amibe beleragadva gúzsba kötve nem tudsz tovább lépni.

Fogadd be az ajándékokat

Az ajándékhoz, amit kapsz nem vagy köteles bevenni a kötelezettséget, amit az ajándékozó hozzákapcsol. Kérj éberséget, amikor ez történik és ismerd fel.

Ami visszatarthat még a befogadástól az az ítéleteink azokról az emberekről, akik már rendelkeznek azzal, amire mi még csak vágyakozunk. Ha például több pénzre vágysz, és azt gondolod a gazdag emberek, önteltek vagy a pénz nem boldogít, akkor be tudod fogadni a gazdagságot vagy falat állítasz elé attól való félelmedben, hogy te magad is önteltté válsz vagy boldogtalanná.

A nézőpontod teremti a valóságodat

Ilyenkor érdemes ránézni az össze ítéletedre, nézőpontodra, ami a témával kapcsolatos és kitisztítani őket. Ahhoz hogy megváltozzon a helyzet, amiben éppen most tartod, magad először azt kell megváltoztatnod amit, mondasz és gondolsz. A nézőpontod és a szavaid illetve gondolataid teremtik a valóságodat. Ha az a nézőpontod hogy minden jó és szép jár neked a bőséges univerzumból akkor minden jót és szépet megkapsz. Nem nehéz kitalálni mit teremthetsz a panaszkodással. Ha te igazán te lennél mit választanál?

Mit választhatsz most?

Mi kellen ahhoz, hogy abbahagyd a falak építését, amivel kívül tartod ugyan a betolakodókat, de ezzel együtt miden mást például az ajándékokat és pénzt is. a falak lebontásával sebezhetővé válasz, a sebezhetőség pedig óriási hozzájárulás az éberséged és a befogadásod növekedéséhez. Ha sebezhető és éber vagy akkor kitágulnak a lehetőségeid, amiből választhatsz. Mit választhatsz, most amit eddig még soha nem választottál? Mi az, amire éber lehetsz, amivel megakadályozod, hogy felbukkanjon az életedben mindaz, amire vágysz?
Mi az a korlát, amit lebonthatsz végre és ezzel mindent megváltoztathatsz, amit csak szeretnél.