Szorongásoldás és Access Bars

Az Access Bars kezelésekkel kapcsolatosan sok a találgatás és persze a félreértés is. Ezeket úgy lehet eloszlatni ha, kipróbáljuk, és úgy mondunk róla véleményt illetve hiteles forrásokból tájékozódunk. Tudományos kutatások is születnek a témában. Egy nemrégiben készült kutatás szerint egyetlen 90 perces Bars kezelés után a szorongásos tünetek súlyossága átlagban 84,7 százalékkal a depresszióé pedig 82,7 százalékkal csökkent. Ezek a számok mindenképpen azt mutatják, hogy a Bars kezelés egy próbát mindenképpen megér.

A kezelést magát Gary Douglas már több mint 25 éve kezdte el népszerűsíteni, a tudományos vizsgálatok arról, hogy mi is történik pontosan az Access Bars kezelés közben csak nemrég kezdődtek. Arról sem történt túl sok hivatalos állásfoglalás milyen eredményekhez vezethet, ha rendszeres kapunk ilyen kezeléseket, ha érintettek vagyunk a szorongás és depresszió témájában.

A Bars kezelés hatása szorongásra, depresszióra

2015-ben Jeffrey L. Fannin, Ph.D neurológus 60 személy részvételével végzett kutatást a témában, amelyet a Fehér könyvben foglalt össze. Dr.Hope kifejezetten az Access Bars® szorongásra és depresszióra gyakorolt hatására figyelt. A résztvevő személyek agyhullámait vizsgálták egy speciális eszköz segítségével a kezelés előtt illetve után. Az eredmények jelentős változásokat mutattak. A tanulmány szerint a blokkok oldódása és gyógyító folyamatok indultak meg a testben.

Az ún. „Brainmap” (agytérkép vagy másnéven QEEG) módszerével történt vizsgálatokból kiderült, hogy:

 • A résztvevők 85%-ának változott a QEEG koherenciája
 •  63%-uk az Access Bars kezelés után érzelmi és/vagy fizikai változást tapasztalt
 • A 63%-on belül 42%-a élt meg érzelmi változást
 • A 63%-on belül 40%-a élt meg fizikai változást

Dr Fanin mindezt egy videóban is bemutatja. A kezelés hatása hasonló ahhoz, mint a haladó több órát meditáló személyek állapota a meditáció után.

A testben lévő energiák harmóniába kerülnek és egyfajta kiegyensúlyozott állapot jön létre és ebben az állapotban a testeket könnyedség érzése járja át, amelyben lehetségessé válnak olyan dolgok, amelyek addig lehetetlennek látszottak. Nem túlzás azt állítani, hogy egyfajta az univerzummal való összehangolódás történik.

A szorongás a depresszió jelentősen csökkenthető a kezeléssel

A Bars kezelés nagy változásokat hozhat a depresszió és a szorongás kezelésében is. Dr. Hope tanulmányának összefoglalójában leírja, hogy a kutatás 7 személy részvételével történt, akik szorongással és/vagy depresszióval küzdöttek. Voltak, akik enyhe és voltak súlyos tüneteket mutattak. A kísérlet céljául azt tűzték ki, hogy kiderüljön a Bars kezelés egyáltalán hatással van-e ezekre a tünetekre. Az eredmény minden várakozást felül múlt. A 90 perces kezelést követően a szorongásos tünetek több mint 84,7 százalékkal a szorongásé pedig 82,7 százalékkal lett kevesebb. Az agyhullámok mérésének eredménye pedig azt mutatta ki minden részvevőre vonatkozóan, hogy nőtt az agyi koherenciájuk közelítve a normál állapothoz.

Az agyhullámok működése kapcsolatban áll az agy területeinek egymás közötti kommunikációjával, az intelligenciával, tanulási képességekkel, az éberséggel és a kreativitással.
Az Access Bars kezelés során, a fejen lévő 32 pont gyengéd megérintésével lelassulnak az agyhullámok, oldódik a stressz, a megoldhatatlannak látszó dolgok megoldhatóvá szelídülnek az életünkben. Fizikai és mentális blokkokat engedhetünk el, amelyeknek lenyomatát a testünkben őriztük eddig és nagyobb könnyedséget tapasztalhatunk az életünk minden területén.

Az Access Bars kezelésekkel

 • Nagyobb lelki nyugalmat érhetünk el
 • motiváltabbak, lelkesebbek leszünk az életünkkel
 • nyitottabbak leszünk az örömökre
 • megszűnhet az álmatlanságunk
 • nyugodtabbá válunk
 • megszűnhet a szorongásunk,
 • csökkenhet a depresszió
 • egészségesebbé válhatunk
 • megszűnhet a migrén
 • csökkenhetnek vagy megszűnhetnek a pánikrohamok

A kezelésnek semmilyen mellékhatása nincs, kaphatod naponta, hetente, havonta ahogyan szeretnéd. A világon mindenhol használják, hogy hozzásegítse az embereket az egészséges élethez és egy könnyedebb valósághoz. Mindannyian akik a kezeléseket kapják nagyobb éberségről, több háláról, kedvességről egyre növekvő befogadásról és könnyedebb kommunikációról számolnak be.