Access Bars átverés

Nincs új a nap alatt mondhatnánk. Bármi új, ami eddig felbukkant és sokak számára segítséget jelentett, szinte ezzel egyidőben felszínre hozta a kétkedőket is. Az Access Bars átverés? Vajon akik annak látják hány kezelés után teszik meg ezt a kijelentést? Remélhetőleg legalább egyszer kipróbálták, hiszen enélkül igen nehéz lenne véleményt formálni és aki próba nélkül állítja ezt, az nem nevezhető hiteles forrásnak. Amikor kezelőt választasz érdemes kicsit körbe nézni, mert a szomszédasszony, aki a múlt héten végezte nagy lelkesen a tanfolyamot és mindent tud a témában vagy tudni vél nem biztos, hogy a te embered. A Google a barátod mindig és kicsit nézz utána a dolgoknak. Nyilván sok információból kell kihámoznod a lényeget, de biztosan megtalálod majd, aki a számodra a legnagyobb hozzájárulás lehet.

Ha van kedved próbáld ki

Akármennyire is szkeptikus vagy egy kellemes Bars kezelés után nem leszel többé hitetlen és nem hiszed majd azt, hogy az Access Bars átverés. Lehet, hogy nem leszel híve a módszernek, de nem is fogod értéktelennek látni, sőt lehet, hogy keresel majd egy tanfolyamot, hogy te magad is megajándékoz másokat ezzel a remek élménnyel. Bármit vagy bárkit is választasz, a legfontosabb, hogy magadat ne verd át.

A változás elkerülhetetlen

Néha én magam is csodálkozom milyen nagy változások történnek azokkal, akik hajlandóak ezt megengedni, pedig 2015 óta, amikor is részt vettem az első Bars tanfolyamon elég sok idő eltelt. A saját életemben is nagyon sok pozitív változást tapasztalatam a kapcsolataimban és az anyagiak terén is. Itt olvashatsz néhány véleményt. Ami talán kissé kényelmetlen, hogy túlságosan éber lettem a szívó, csak kapni akaró emberekre és emiatt csökkent a „barátaim” száma. Na nem mintha ezek az emberek valóban a barátjuknak tekintettek volna, ez pusztán az én illúzióm volt. Szóval az éberség és a tudatosság nem mindig kényelmes bár hosszú távon jobb velük, mint nélkülük.

Ha szeretnéd hogy minden maradjon a régiben, ne próbáld ki!

Ha szeretnéd elkerülni, hogy éberebb, tudatosabb, kipihentebb és céltudatosabb legyél akkor messzire kerüld a Bars kezelésnek még a lehetőségét is. Sőt azokkal se beszélj, akik támogató véleménnyel vannak róla, akik adnak ilyen kezeléseket hát őket pedig több kilométeres körben kerüld.  Azért kipróbálás nélkül ne keltsd a rossz hírét, ha lehetséges, de nyugodtan hagyd figyelmen kívül, mint lehetőséget. Van még számos más technika, amit lehet szidni. A múltkor például egy ismerős a kineziológiáról mondta, hogy semmit nem ér, bár gyanítható, hogy valami amatőr karmai közé került, hiszen tudvalevő – és ez itt nem a reklám helye -, hogy igen régi múltra tekint vissza és jelentős eredményeket értek már el a segítségével. Ez is mint minden más csupán lehetőség, amit vagy választasz vagy nem. Ugyanis a választásaidat mindig te fogod meghozni. Persze az is választás, ha nem választasz semmit, csak hagyod, hogy megtörténjen veled az élet.

Az energia nyelve mindenkié

Ha mégis úgy döntenél, hogy adsz egy esélyt a Bars kezelésnek és kipróbálod remélem nem fogsz csalódni. Az energia nyelve neked és hozzád is ugyanúgy szól, ha hiszel benne, ha nem. A különböző életterületekhez tartozó Bars pontok (mint például, gyógyítás, pénz, kontrol, kreativitás, kedvesség, hála, kapcsolatok teremtése) érintése a te életedbe is könnyedséget hozhat és azzal, hogy észrevétlenül elengeded a fáradt energiákat ajtót nyitsz azoknak a változásoknak, amelyek már régóta a küszöbödön toporogtak bebocsájtásra várva. A Bars pontok tartalmazzák azokat a hiedelmeket, nézőpontokat, érzelmeket, blokkokat, amelyeket eltároltunk és már nem szolgálnak minket.  Ez egy tápláló és lazító folyamat, amely segíthet minket abban, hogy feloldódjanak a testünkben felhalmozott blokkok és akár a nézőpontjainkat is megváltoztassuk az életünk több területén.

Elveszíthetsz néhány korlátot és hiedelmet

 Akár már egyetlen kezelés is kinyit, megláttat olyan lehetőségeket, amelyeket eddig nem vettél észre, kiold feszültségeket, blokkokat, önkorlátozó hiedelmeket, hitrendszereket.
„Dr. Terrie Hope 2017-ben publikált tudományos kutatásából kiderül, hogy már egyetlen, 90 perces Access Bars® kezelés 84,7%-kal csökkenti a szorongás és 82,7%-kal a depresszió tüneteit. A kezelés segíti a test öngyógyító folyamatainak beindulását, a beragadt energiák megindulását és ugyanolyan jótékony hatása van, mint több óra meditációnak.”