Kinek a valóságát értékeled a sajátodként?

A földi testünket azért választottuk, hogy tapasztalatokat szerezzünk ehhez mi választottuk a családunkat, a szüleinket, a társadalmi rendszert, a barátainkat és minden szereplőjét és adottságait az életünknek. A választásokat és döntéseket mi hozzuk meg. Eddig bármit is választottunk mindig kapunk lehetőséget rá, hogy mást Válasszunk.

Te kinek a valóságát éled?

A sorsunkat folyamatosan alakíthatjuk a döntéseink nyomán ezt az egyéni és kollektív evolúciós fejlődés lehetővé teszi. Az eleve elrendelés ma már érvénytelennek tekinthető, saját magunk írhatjuk a sorsunk könyvét Nyertes-Nyertes felállásban ha választjuk.

Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy ma még minden szét van esve és a varázsgömbünk segítségével holnap minden tökéletes és boldogító lesz, hanem azt, hogy ha dolgozunk magunkon és a komfortzónánkból kilépve hajlandóak vagyunk mást választani, akkor valódi hozzájárulás lehetünk a saját és a mások életéhez.

Az Access Bars remek eszköz a fejlődésedhez

A jó tulajdonságaink fejlesztésével, az erényeinkkel türelem, együttérzés, megbocsátás, bátorság, elfogadás, hála, nagyrabecsülés, nagylelkűség és még hosszan sorolhatnánk egyre boldogabb és teljesebb életet élhetünk.

Kiléphetünk, a dualitásból a drámák-traumák megélése helyett választhatjuk a megváltoztatásukat. Abbahagyhatjuk, hogy őseink mintáit másoljuk. Ehhez csodás segítséget nyújt az Access Bars technika mely a tudatalattiban szinten képes felülírni a történetünket.

Minél inkább haladunk előre tudatosság útján annál inkább a kezünkben tarthatjuk a sorsunk kormányrúdját egyéni, örökléstani, történelmi és lélekszinten egyaránt. Ezekkel a változásokkal nem csupán a saját sorsunk könyvét írhatjuk újra, de a közös tudattalan tudatosság szintje is növekedni fog.
Születési jogod van a változtatásra, arra hogy mást választást hozz, mint amit eddig választottál.

Te tudatosan irányítod a sorsod?

Mindannyiunknak módja és lehetősége van arra, hogy minél többet kapcsolódjon Önmagával. Uralhatja az érzéseit, gondolatait egyre tudatosabban válasszon, és saját maga döntse, el milyen energia-térbe kíván becsatlakozni. Mindannyian beletartozunk a nagy egészbe és mindannyian a saját valóságunkat teremtjük, akár tudatosan tesszük, akár véletlenszerűen csak megtörténik velünk az életünk. Ha az utóbbit választjuk az is egy választás.

Te milyen valóságot szeretnél teremteni magadnak? Kinek a valóságát fogadod el sajátodnak? Mindezt a fókuszod fogja meghatározni, ahová a figyelmedet összpontosítod, oda irányítod az energiát.

Mit választasz, teremtője vagy az életednek vagy hagyod, hogy véletlenszerűen megtörténjenek veled a dolgok?

Megengeded magadnak a képességet a szeretet energia áramoltatására vagy inkább az alacsony rezgést választod?
Mi kell ahhoz, hogy hozzájárulás legyél saját magad és a világ számára hátrahagyva az áldozat szerepet.

Mi minden lehetséges a számodra, ha kezedbe veszed végre az irányítást és hajlandó vagy beleállni az erődbe?