Access Bars kezelés

Mit tegyél, hogy bármit megváltoztass az életedben?

Először is követeld meg! Amíg nem vagy hajlandó megkövetelni meg a változást pedig látod, hogy szükséges addig csak toporogsz egy helyben. Amikor már betelik a pohár és eljutsz arra a pontra, hogy ez márpedig meg fog változni, mert nem mehet így tovább akkor az univerzum erői összefognak és támogatnak.

Legyél hajlandó elköteleződni önmagad mellett

Amíg te nem vagy hajlandó elköteleződni önmagad mellett addig az univerzum sem tud teljes mellszélességgel támogatni téged. Ha választottad és kitartsz a célod mellett bármi is történjen, akkor a fáradozásaidat siker fogja koronázni. A lényeg hogy soha ne add fel és soha ne hagyd magad letéríteni a kiválasztott útról. Amíg mindenféle energetikai töltés nélkül csak beszélsz róla és az eltökéltséged még hiányzik addig váratni fog magára az eredmény.

Legyél kérdésben

A megkövetelés energiája, ami felgyorsítja az eseményeket és meglódítja a történések szekerét. A másik fontos, amit megtehetsz, hogy kérdésben maradsz.
Mi kellene ahhoz, hogy ezt megkapjam könnyedén?
Milyen energia, térűr, tudatosság, választás és varázslat lehetek, hogy teljes könnyedségem legyen ezzel a dologgal?

A kérdések teret nyitnak egy új lehetőségre, kimozdítanak a holtpontról. A kérdések nyomán felbukkannak az új lehetőségek, az új emberek, akik hozzásegítenek, hogy elérd a célodat. Ezek lehet, hogy addig is ott voltak, amíg nem voltál te magad a megkövetelés és nem tettél fel kérdéseket csak nem láttad őket.

Egedd el az akadályozó nézőpontjaidat

Amikor kérdezel, felbukkanhatnak az akadályozó nézőpontjaid, amelyeket te magad teremtettél vagy bevettél másoktól. Ezeket, ha kitisztítod a tisztítómondatot használva POD, POC felgyorsíthatod, hogy megjelenjen, amit kértél.

Válassz és tegyél meg mindent, amit megtehetsz a célod érdekében. Ebben a valóságban cselekvés nélkül nem ülhetsz a babérjaidon, hogy egyszer csak majd megjelenik, amit kértél vagy megváltozik, amire vársz, hogy megváltozzon. Ha bevetted, hogy neked csak kérni kell és befogadni akkor nagyot csalódhatsz. A kérdezés fontos eleme a teremtésednek, de nem a lezáró lépés. A cselekvéseddel kapcsolatosan is jó, ha kérdésben maradsz. Mi legyek, mit tegyek ma, hogy megjelenjen a világomban, amit kértem? POD POC mindenre, amit ebben gátol.

Válassz!

Az egyik legfontosabb képességed a választás, és ha nem működik, amit választottál akkor választhatsz mást helyette. Ebben a valóságban ítéletek sokasága határoz meg minket. Minden jó vagy rossz és vagy helyes, vagy helytelen. Mi lenne, ha abbahagynád az ítélkezést és csak választanád azt, ami neked működik? Ami nem működik, a helyett pedig választhatsz valami mást.

Legyél befogadó!

Mi kell hozzá, hogy hajlandó legyél fogadni mindent, ami az életedbe, érkezik ítéletek és kizárások nélkül. Bízz az univerzumban, a lehetőségek, amelyeket kínál a számodra végtelenek. Ne korlátozd le magad semmiben és ne döntsd el előre, amit kérsz, milyennek kell kinéznie és hogyan érkezzen az életedbe. Az sem látszik előre, hogy amit kértél mikor fogod megkapni. A fontos hogy soha ne add fel, ne szállj, ki hanem csak menj előre az utadon. Kérjél, kérdezzél és menj előre az utadon. Kérj minél több Access Bars kezelést ami segít megnövelni a befogadásodat.