Változtak a nézőpontjaim változott az életem

A kezelések alkalmával sok-sok apró és nagy dologra tudtam a segítségeddel előbb-utóbb éberebb lenni. Ez persze nem volt mindig jó, viszont érdemi változások sorát hozta a nézőpontjaimban és ez által az életemben.
Sokszor elmondtad, ha változtatok a nézőpontjaimon, változik az életem. Sokáig nem értettelek, csak amikor energiában elkezdett megérkezni hozzám apróságokban.
Az életemet ezzel folyamatosan alakítom. Ahogyan mondod, mindig választhatok mást és tényleg működik! Az életminőségem határozottan javul. Köszönöm a türelmed a folyamatban!
A kommunikációban, a viselkedésemben és az érzelmi intelligenciámban is szükség volt és van a változásra. Ebben is sok segítséget, iránymutatást és jó tanító példát kaptam és kapok mind a mai napig Tőled is. Ezért is hálás vagyok Neked!
Több olyan kisebb és nagyobb dolgot kipróbáltam, amit korábban is szerettem volna, de nem engedtem meg magamnak. Nem volt létszükséglet. Hozzásegítettél, hogy kipróbáljak extrém dolgokat, amikben mindig örömöket éltem meg.
Réges-régen lemondtam arról, hogy saját családot alapítsak, mert sok ok miatt nem éreztem alkalmasnak magam erre a feladatra.
Már ez a téma is kezd valahol foglalkoztatni. Jóval kevésbé érzem alkalmatlannak magam már erre is.
A segítségeddel emberibb és élhetőbb  életet élek és bár még messzebb vannak a céljaim, de ilyen távlati céljaim még sose voltak.
Mindezekért hálás vagyok és köszönöm, hogy saját tapasztalataidat is osztottál meg velem.

Anonimus