Access Bars

A lélek hatalma

Az emberi lélek varázslatos és rejtélyes dolog. A mélyére látni nehéznek, szinte lehetetlennek látszik. A test és a lélek kapcsolata ma már orvosi körökben is elismert tény. Ahhoz hogy a test meggyógyulhasson a lélek sebével is foglalkozni kell.

Amikor megbetegszünk az első reakciónk többnyire, hogy miért pont én? Miért történik ez velem? Úgy viselkedünk, mintha ok nélkül történne velünk mindez. Úgy érezzük, a betegség akadályoz a hétköznapi életvitelünkben, korlátokat helyez elénk. Gyakran csak ennyi a betegségre adott reakciónk. Nyilván senki sem örül annak, ha beteg, de ha túl tudunk lépni a sértettségen: hogy ez most miért akkor eljuthatunk a felismeréshez, hogy a betegségek értünk vannak.

A betegség jelzi, hogy eltévedtünk

A testünk a betegséggel azt jelzi, hogy eltévedtünk, cserbenhagytuk magunkat vagy nem adtunk magunknak elegendő figyelmet és szeretet. Mindenképpen valamilyen hiányt jelez, a gondoskodás a szeretet, a törődés hiányát. Jelzi, hogy túlságosan háttérbe szorítottuk saját magunkat. Mindenkire odafigyelünk kivéve saját magunkat és a saját magunk háttérbe szorításával a mások érzéseihez igazodunk. Hátat fordítva önmagunknak másoknak akarunk megfelelni.

Betegséggel jelezheti azt is a testünk, ha túl sok sértettséget, haragot és méltatlan bánásmódot nyeltünk le. A feldolgozatlan traumák gyulladássá vagy csomóvá tömörödve hívhatják fel magukra a figyelmet: ideje változtatni.

Figyeljünk az apró jelekre

A beteg úgy érezheti, hogy hirtelen csapott le rá a baj, de általában sok kis figyelmeztetést kap addig is, amelyekről egyszerűbb nem tudomást vennie, mert akkor minden mehet a régiben és nem kell változtatni. Amikor a baj felüti a fejét az már egy hosszabb ideje tartó hiányállapot vagy érzelmi feszültség eredménye. A lélek nem talál más kiutat, hogy a fájdalmát kifejezze.

Kérdés hogy hajlandóak vagyunk-e figyelni a lelkünk segély kiáltásaira, amikor még nem óriási a baj? Ha erre nyitottak vagyunk, nagyban hozzájárulunk a gyógyulásunkhoz. Rájöhetünk, mi hiányzik a lelkünknek, és ha mindezekből kap, eleget azzal felgyorsíthatjuk a gyógyulás folyamatát.

Mi kell hozzá, hogy megadd magadnak a figyelmet?

Mi kellene hozzá, hogy mindazt a jót, figyelmet, gyöngédséget amelyet a mások számára korlátlanul és önzetlenül adunk saját magunknak is adjuk meg?
Mi kellene ahhoz, hogy felismerjük, mi magunk vagyunk a valóságunk teremtői, és ha valami nem tetszik, akkor választhatunk mást. Ahhoz hogy ez a választás valóban működjön, el kell ismernünk, hogy a számunkra rossz, kellemetlen dolog is a mi teremtésünk, és nálunk az irányítás.

Amíg az a nézőpontunk, hogy a dolgok csak megtörténnek velünk addig nehéz kézbe venni a változtatás jogát. A leggyakrabban az hiányzik, hogy jók legyünk magunkhoz. A lelkünkben zajló viharokat kihangosítani és feloldani azok számára, akik kiskoruktól abban nőttek fel, hogy az érzelmekről nem illik beszélni annak nincs ezzel könnyű dolga. Ha kérdéseket teszünk fel és hajlandóak vagyunk ránézni azokra az érzelmeinkre is, amiket eddig szégyelltünk közelebb kerülhetünk a megoldáshoz. Segíthet az is ha asztrológus segítségét kérjük aki elkészíti a horoszkóp elemzésünket, ezáltal számos dologra fényt deríthetünk a tudatalatti választásainkkal kapcsolatosan.

A betegség a nézőpontjaiddal függ össze

Az elfojtott traumák sejtszinten vannak bezárva a testünkbe és állítanak meg a teremtésben. A betegséged okának semmi köze nincs a betegségedhez, a betegséged a nézőpontjaiddal függ össze, nem véletlen. Az Access eszközeivel feloldhatod a testedbe zárt blokkokat és elengedheted a betegséget teremtő nézőpontjaidat.

A gyógyulás az elfojtott érzelmek feloldásával van összefüggésben.  Ha hajlandóak vagyunk tudatosítani felvállalni a bennünk lévő elfojtott haragot, dühöt vagy szomorúságot és nem próbáljuk elfojtani és erőltetett pozitivitásba csomagolni sokat teszünk az egészségünkért. A testünk ragaszkodik az igazsághoz és fellázad, ha be akarjuk csapni. Az elfojtás helyett fizikai szinten felszabadíthatjuk a testünket sporttal, beszélgetéssel, tánccal, zenével, festéssel vagy Access Bars kezeléssel. Óriási gyógyító ereje van annak, ha az érzelmi zűrzavart valamilyen módon feloldjuk a testünkben.

Töröld a felesleges fájlokat

A lelki nagytakarítás olyan, mintha a számítógépünk merevlemezén töredezettségmentesítést végeznénk. Töröljük a már nem használt felesleges állományokat, amelyek csak lassítják a rendszer működését. Ehhez kérhetjük lélekgyógyász segítségét is. Érdemes megszabadulni a mérgező kapcsolatoktól is, minden olyantól, amelyben színlelni kényszerülünk, amelyben nem fejezhetjük ki a valódi érzelmeinket. A testünk nem akadályozni akar minket, inkább megbízható szövetségesünk, mindig minket képvisel, a mi védelmünkben lázad.
Arra figyelmeztet, hogy helyezzük magunkat a sor elejére ami gyakorlatban nem is mindig olyan könnyű.
Te választasz!