Tartozás, hitelek, adósságok

Mennyire állítod meg az életed az adósságaiddal? Mire használod őket? Arra, hogy kicsi maradhass? Ha túl gyorsan túl sokat teremtenél, akkor nem tudnál beilleszkedni a többiek közé? Ha túl sok pénzed lenne, mi történhetne? Ellopnák, vagy elvennék tőled vagy akár megölnének miatta? Vagy utálnának, mert gazdag vagy?

  • Te tartozol
  • Neked tartoznak

Mindkét oldal közös forrásból táplálkozik.: Hajlandóak vagyunk-e megengedésbe kerülni a tartozásokkal? Bárhol, ahol ellenállunk ennek, erősítjük azt. Minden, amit ez felhoz azt hajlandóak lennénk elengedni? POD, POC és POVADOK.

A tartozás nem jó és nem rossz

Ha a hitelt, tartozást nem könyvelnénk el sem rossznak, sem jónak, mi változhatna meg az életünkben? Ha abbahagynánk az ellenállást és nem leküzdeni, túllenni akarnánk rajta mi lehetne más, mint eddig? Minden, amit felhoz: POD, POC és POVADOK.

Bármely térben időben amikor a tartozást negatívnak tartottad és esküt, fogadalmat tettél, hogy ezentúl elkerülöd, hogy tartozz és azt is hogy neked tartozzanak hajlandó lennél elpusztítottá és nemteremtetté tenni isten tudja hányszorosan? Minden, amit felhoz: POD, POC és POVADOK.

Hajlandó lennél megbocsájtani magadnak a tartozás miatt és abbahagynád, hogy hibáztatod magad vállalva minden felelősséget? Akár amiatt, hogy kölcsönadtál valakinek, akár azért, mert kölcsönkértél? Minden, amit felhoz: POD, POC és POVADOK.

Hol akadályozod a teremtéseidet?

Hol tetted jelentőség telivé a tartozást és hol tetted jelentéktelenné? Mindent, ahol ezekkel a szélsőségekkel akadályozod meg a teremtéseidet hajlandó lennél-e abbahagyni? Minden, amit felhoz: POD, POC és POVADOK.

Lehetségesnek tartod, hogy a tartozásaid egyenlege nulla legyen? Benne van-e a világodban, hogy könnyedén örömmel ragyogva a tartozásaid sokszorosát képes vagy megteremteni? Mindent, ami ebben gátol: POD, POC és POVADOK.

Mi van a tartozásokon túl? Ha őszinték akarunk lenni, a beismerhetjük, hogy a tartozások kifizetése nem igazán motiváló. Mi az, ami motiválni képes téged az adósságok rendezésén túl? Mi tudna rávenni arra, hogy az adósságmentességet válaszd? A pénzügyi tudatosságodat és a befogadásodat Access Bars tanfolyamon is fejlesztheted.

Teremtsd túl az adósságaidat!

Hogyan teremtheted túl az adósságaidat? Minden a mi abban gátol, hogy sokkal nagyobbat válassz, mint az adósságaid, hajlandó lennél-e elpusztítottá és nemteremtetté tenni isten tudja hányszorosan: POD, POC és POVADOK.

Vannak olyan nézőpontok, amelyek korlátozhatnak a pénzteremtésben:
„Félek, hogy csak a pénzem miatt fognak szeretni.”
„Ha van elég pénzem akkor nincsen szükségem senkire.”
„Ha sok pénzem lesz akkor irigyelni és utálni fognak a barátaim.”

Érdemes magunkban tisztázni, hogy a pénz energia…a szeretet…energia…a szerelem…energia…A pénz választása is csupán egy választás. A párkapcsolat választása is csak egy választás.

Az egyik nem kell, hogy a másiktól függjön. Hol tetted ezeket egy kalap alá?

Ne várd a pénzt!

Hol várod a pénz azért, hogy utána párkapcsolatod is lehessen és hol vársz a párkapcsolatra, hogy utána a pénz is megérkezzen? Mindent, amit ez felhoz hajlandó lennél-e elpusztítottá és nemteremtetté tenni isten tudja hányszorosan: POD, POC és POVADOK.

Hol állsz ellen a pénznek és hol utasítod el, hogy válassz/ne válassz párkapcsolatot?
Mindent, amit ez felhoz hajlandó lennél-e elpusztítottá és nemteremtetté tenni isten tudja hányszorosan: POD, POC és POVADOK.

Kihez tartoznak a korlátozó nézőpontjaid? Igazság! Ezek a te nézőpontjaid vagy valaki másé? Vagy csak mimikrized a társadalmi sztereotípiákat?

Hol azonosulsz a mások nézőpontjaival és hol állsz ellen nekik? Van olyan fix nézőpontod a pénzről és a párkapcsolatról, ami helyett nem vagy hajlandó mást választani? Mindent, amit ez felhoz hajlandó lennél-e elpusztítottá és nemteremtetté tenni isten tudja hányszorosan: POD, POC és POVADOK.

Lépj ki a szükség energiájából!

Mi kell hozzá, hogy hajlandó legyél kilépni a szükség energiájából az életed minden és bármely területén? Milyen választásokat hozhatnál, ha abbahagynád, hogy szükségből választasz társat vagy pénzt?

Ha nem szükségből választanád a pénzt vagy a társat kit és mit választanál? Mindent, amit ez felhoz hajlandó lennél-e elpusztítottá és nemteremtetté tenni isten tudja hányszorosan: POD, POC és POVADOK.

Hajlandó lennél-e megengedésben lenni azzal, hogy a pénzedért is szeressenek? Hol vetted be, hogy ez rossz? Hol és miért tetted rosszá a pénzt és ezért kizárod az éledből, mert azt hiszed, hogy vagy-vagy választást kell hoznod. Hajlandó lennél-e növelni a befogadásodat, amit elősegíthetsz akár access bars kezelésekkel is.

Hogyan tehet még vonzóbbá a pénz?
Mi lenne, ha kérnéd a pénzt, hogy legyen hozzájárulás a párkapcsolatodhoz?
Mi lenne, ha kérnéd a párkapcsolatodat, hogy legyen hozzájárulás a pénzügyeidhez? Minden, ami ezt gátolja hajlandó lennél-e elpusztítottá és nemteremtetté tenni isten tudja hányszorosan: POD, POC és POVADOK.

Hajlandó lennél-e a párkapcsolatod által teremteni a pénzt és a pénz által a teremteni a párkapcsolatodat? Mi van, ha képesek katalizálni, erősíteni egymást? Minden, ami ezt gátolja hajlandó lennél-e elpusztítottá és nemteremtetté tenni isten tudja hányszorosan: POD, POC és POVADOK.