Pénzteremtés

Az egónk számos olyan elvet, hitrendszert raktároz, amelyeket a szüleinktől öröklünk, a géneken keresztül a saját magunkénak érezzük és az irántuk való tiszteletből eszünkbe sem jut felülírni. Ha véges lényként gondolunk magunkra, akkor csak a múltbéli tapasztalatok alapján tudjuk teremteni az életünket a korlátozó hitrendszereink alapján működve. Ezek mögül a korlátok mögül kukucskálva csakis a kitaposott ösvényen tudunk haladni, elzárkózva attól, hogy valami újat, valami mást válasszunk.

Élj kérdésként!

Ha hajlandóak vagyunk ezeket a korlátozásokat elengedni, akkor kinyílik a tér valami új választására, és ha elkezdünk kérdésben élni beengedve az életünkbe a változás lehetőségét, akkor egy teljesen új valóságot teremthetünk. Ahhoz hogy több pénzt vonzzunk be az életünkbe hajlandónak kell lennünk pénzként létezni. Végtelen lényként energia térűr és tudatosság vagyunk és bármit teremthetünk a kérdésekkel folyamatosan tágítva a teret.

Az őseinktől örökölt hitrendszereket nem áll módunkban megváltoztatni, de visszaküldhetjük a feladónak tudatossággal együtt. Az éberség a lehetőségekre pedig új ajtókat nyithat meg a pénz áramlásához az életünkbe és már csak arra kell figyelnünk, hogy be is tudjuk fogadni. A befogadásunkat Access Bars kezelések segítségével növelhetjük.

Mit választhatok ma, ami örömöt és pénzt hoz?

Mi kell hozzá, hogy teljes könnyedséggel túlteremtsem magam?
Ha hajlandó vagy kérni és kérdezni mindent meg tudsz változtatni, amit csak, szeretnél. Minden választás kérdése és a te választásaidról te döntesz. Ha választhatod a bőséges életet, miért ne választanád?

Mi az a nézőpont, amit ma megváltoztathatsz és pénzt hoz? Pénzteremtő eszközöket tanfolyami keretek között is tanulhatsz például a Pénzteremtés, bőségteremtés Accessel tanfolyamon.

Új nézőpontok, új jövő

 Ahhoz hogy megváltozzon az életed és a körülményeid elég, ha a nézőpontjaidat megváltoztatod. Mindazt, ami korlátoz, cseréld le támogatókra és a szűkösség bőségre változik.
Első lépésként abbahagyhatod a múlton való vekengést és az arról való filozofálgatást, ki mit nem adott meg neked vagy vett el tőled. Ehelyett inkább tedd fel a kérdést:
Mi más lehetséges, ami eddig nem volt az?
Mit adhatok ma az életemhez, ami új pénzügyi valóságot teremt?

Soha ne add fel!

Ami most az életed, ami most a pénzügyi valóságod az az eddigi pénzzel kapcsolatos nézőpontjaid eredménye. Új nézőpontok új eredményeket hoznak. Fontos, hogy adj időt magadnak és az Univerzumnak is. Ha nem változnak azonnal a dolgok, ne add fel! Kérj és kérdezz tovább! Legyél mindig kérdésben! Ami még fontos, legyél éber, ha érkezik a pénz és legyél hajlandó befogadni is! Hiába jelenik meg ha nem vagy hajlandó befogadni. Ha elakadtál, kérj segítséget!