Mi az az energiahúzás?

Mi is az az energiahúzás és mit teremthet az életedben, ha választod? Az energiahúzások igen hatékony eszközök, amelyeket az életed építésére és az nehézségek leküzdésére alkalmazhatsz a céljaid megvalósítása felé vezető úton. Sajnos nem tanított meg senki minket arra, hogy a nekünk tetsző életet teremtsünk, annál többet hallhattuk, hogy állj be a sorba és csináld, amit a többiek.

Kezd el élni a saját életed!

Amivel végre elkezdheted valóban a saját életedet teremteni az az energia nyelve. Amikor valakivel találkozol, nem kell, hogy megszólaljon ahhoz, hogy mindenféle megállapításod szülessen róla, rögtön érzékeled az energiáját. Ez az energia bármilyen okból is találkoztatok sokkal nagyobb hatással van rád és a kapcsolatotokra, mint bármely verbális kommunikáció közöttetek.

A jó hír az, hogy energia nyelvét te is használod és fejlesztheted is magadban. Kezdetnek az energiahúzások tökéletesen megfelelnek, arra mutatnak, rá mit kell tenned ahhoz, hogy, kommunikálj az univerzum részecskéivel annak érdekében, hogy mindent megkaphass, amit csak akarsz. Kezd el most húzni az energiát azzal kapcsolatosan, ami a vágyaid tárgya és tedd ezt a szokásoddá. Ha kitartóan teszed ezt minden álmodat valóra válthatod.

Működj együtt az Univerzummal!

Az energiahúzás leginkább vezetett elmélkedéshez hasonlít. Megtudhatod, hogyan működj együtt az világegyetemmel, hogy a molekulák újra rendeződése során az az eredmény szülessen, amire te vágysz. Ez egy egyszerű dolog, amit te is könnyedén el tudsz sajátítani.

A legtöbbünk számára behunyt szemmel könnyebben megy a dolog. Hunyd be a szemed és érzékeld a határaidat. Majd kezd el kiterjeszteni először a szoba méretére majd az épületére, az utca a város, az ország, a szárazföld méretére, egyre nagyobbra, amíg a végtelennél is nagyobb nem leszel, te magad leszel a végtelen tér túl a naprendszeren, túl mindenen, és ha ideértél, akkor is folytathatod a terjeszkedést. Semmi nem akadályozhat meg benne, hogy végtelenül sok energiát befogadj. Legyél hajlandó befogadni minden hozzájárulást. Most gondold, végig milyen jövőt szeretnél magadnak teremteni? Mennyi bevételt kívánsz teremteni és birtokolni? Mennyit szeretnél utazni? Kikkel szeretnéd körül venni magadat?

Teremtsd a jövőd!

Mindazt a jövődet teremtő energiákat, tereket, lehetőségeket, amelyek hozzád tartoznak, helyezd a napfonatod elé és kezd el húzni az energiát mindenen keresztül a napfonatod előtti energialabdán keresztül minden létező lehetőségen keresztül, mindazon keresztül, amit szeretnél elérni az életedben. Húzd, az energiát a tested minden sejtjén át majd engedd ki a hátad mögé. Húzd az világmindenségen át, a jövőn át, a testeden át és engedd ki a hátadon keresztül. Energia húz….és mehet még erősebben mégis könnyedén, nem erőlködve.

Szeretnéd, ha felbukkannának az életedben azok az emberek és lehetőségek, akik segíthetnek a céljaid elérésében. Küldj nekik vékony energiaszálakat, ezeket aranyszínű pókfonálként is elképzelheted, akár. Ezek energetikai meghívóként működnek az életed jobbá tételéhez. A kis szálacskákat ereszd ki emberek tömegéhez, ezreihez, akikkel ha kapcsolatba kerülsz tudni, fogják, hogy dolgotok van egymással és kölcsönös hozzájárulás lehettek egymás életéhez.

Folytasd tovább az energiahúzást az világegyetemen át az energiagömbödön át és a testeden át, amíg sebezhetőnek nem érzed magad és megnövekszik a befogadásod. Energia húz és fogadd be a hozzájárulást, fogadd be, amit az mindenség ajándékoz neked nap, mint nap.

Ne felejts el kérni!

A kérést se felejtsd el. Kérj! Húzd az energiát a mindenségen, az energiagömbödön és saját magadon keresztül és hagyd, hogy távozzon a hátadon. Mi kell ahhoz, hogy egy teljesen más valóságot hozz létre ezen a valóságon túl.  Ne hagyd abba az életed teremtését, húzd az energiát, és ha még nem értél el a célodig folytasd. Kérd a hozzájárulást, húzd az energiát

és fogadd az univerzum ajándékait. Végtelen lény vagy és bármit el tudsz érni és megkaphatsz amit csak szeretnél.