Megfiatalodott az anyukám

Az Édesanyámmal kerestünk fel téged baráti ajánlásra. Mikor 1. alkalommal mentünk, útközben épp azt beszéltük Anyuval, hogy 20 évvel ezelőtt nem kerestünk volna fel. 
Akkor az orvosokat választottuk. Tehát a megoldásra váró feladatok 20 éve állnak fenn. 
Tettünk tehát 1 próbát és tetszett.

Az első perctől kezdve szimpatikus voltál. Anyuval kezdtük a kezeléseket és bottal ment, nehezen ült fel az ágyra. Órákon át csak kérte és nyelte az energiát. Panthenol – gyanús volt a helyzet. 
A kezelés végére, mikor felült az ágyon, vigyorgott. Jó kedve volt, jól érezte magát.

Heti rendszerességgel járunk, a 9. alkalom következik. Anyu bal lába, amiről az orvosok lemondtak szépen jön helyre. A csípőben a combcsont kicsúszott a helyéről, a térde a jobb lába felé „berotált”. Az orvosok csípőprotézist akartak beültetni úgy, hogy a térdét lefixálják, mert azzal már nem foglalkoznak. Erre a helyére raktad a térdét kb. 3. vagy 4. alkalommal.

Kezdettől fogva mondtad, hogy hiszel a csodákban, mi meg hittünk Neked – és az általad generált csodákban. Kipróbáltuk mi is és egyre jobban tetszett és hatásos is!!!

Tanítasz és iszom a szavaidat, bár nem minden jut el hozzám energiában elsőre, másodjára, sőt harmadjára sem, azért folytatjuk, és hamarosan megjön az eredmény. Egyre többet teremtek, amit hálásan köszönök!!!!

Anyu tartása kiegyenesedik, a kezelőágyra szinte már felpattan, egyre többször hagyja el rövid távon a botját. 
A látása is javul kb az 5. kezelés óta. A kezei is puhábbak, mert a bottal nem terheli olyan mértékben a kezét. 
Könnyebben és fájdalom nélkül mozog Anyu. 
Kevésbé fáradékony és élet költözött bele…… Jövőre ünnepeljük a 70. születésnapját és fiatalodik!!!

Mikor hozzád érkeztünk éppen azon dolgoztam, hogy az állásom megtartsam, mert határozott idejű szerződésem volt és főnökváltás… Nem sikerült. Az idő múlásával egyre kevésbé bánom, de akkor nagyon rosszul esett!  Az elsők között voltál, akinek elmondtam és olyan reakciód volt, ami mosolyt csalt az arcomra és sokáig ott maradt! Nem is hagytál időt szomorkodni. Nem hagytál magamba roskadni és melléesni! 
Sokkal-sokkal többet tettél eddig is értünk, mint a kezelések! Nem tudom jól/reálisan kifejezni mindazt a csodát, amit kaptunk tőled. Minden alkalom egy újabb csoda. Az utóbbi időben boldognak éreztem magam mindamellett, hogy nem volt munkám. A karácsonyi ajándékunknak tartunk Téged.

A szorongásom nagy részét sikerült oldani! Nem akartam gyereket, családot, mielőtt találkozunk. Már ehhez képest konkrét elképzelésem van.  A testem is napról-napra sikerrel formálom a tanításaid használatával.

Nem volt még olyan, hogy ne vártam volna a következő alkalmat, mikor rávilágítasz valamire az életemben, ami túl jó dolog és megmutatod a lehetőségeket, hogyan lehet változtatni, javítani rajta.

Állást is találtam röpke néhány hét alatt. Sok erőt kaptam hozzá hogy higgyek magamban!

Várjuk a folytatást és a következő alkalmakat!!! 

Julcsi