Kapcsolatok

A kapcsolatok napjainkban képlékenyek, néha nehezen néha könnyen köttetnek, és könnyen törnek.  Ebben a valóságban, ha nincsen kapcsolatod, akkor vesztesnek számítasz. Nagyon sokan csak azért maradnak benne egy rossz számukra mérgező kapcsolatban, mert az a nézőpontjuk hogy egy rosszal is jobb, mint egy rossz nélkül. Inkább legyen egy kukába való kapcsolatuk, mint semmilyen és inkább szenvednek, benne mintsem beismerjék, hogy nem működik.


Te milyen nézőpontok alapján választasz társat?

A társa az, akit a szabad akaratomból választok anélkül, hogy meg kellene indokolnom miért éppen őt. Szerencsés esetben jól működünk együtt az élet dolgaiban. Hasonló az értékrendünk, az energiánk. Elfogad és én is elfogadom őt elvárások, kivetítések és feltételek nélkül. A nekem való társ szárnyakat ad és én magam is megihletem őt. Emeljük és kiteljesítjük egymást.

Szövetség jóban, rosszban

A párkapcsolat és a pénz kérdése mindig is terítéken volt. A régi időkben a nőket az anyagi függés benne tartotta a kapcsolatban akkor is, amikor már szenvedést jelentett benne lenne a szó lelki és fizikai értelmében egyaránt. Ma is gyakran összetartó erő a közös ház, autó és gyermekek.
A társ a valódi társ inspirál és vele, sokkal nagyobbat teremthetünk közösen, mint egyedül. A teremtés közös teremtés legyen szó bármiről is. Sajnos mai is gyakran előfordul, hogy a férfi a közös teremtéseket is csak a magáénak ismeri el, mert a nő otthon van a gyerekekkel és nem keres pénzben kifejezhető számszerűsíthető értéket. Mindeközben talán még nagyobbat tesz hozzá a közös teremtéshez a férfinél is.

Tudatos párkapcsolat

A tudatos párkapcsolatban a saját erejét már megtapasztaló és vállaló férfi és nő kapcsolódik. A valódi társkapcsolatban a felek elismerik és támogatják egymást méricskélés nélkül. A nő nincs alárendelve a férfinak és már nem érzi úgy, hogy bizonygatnia kellene az erejét. Mindannyian képesek vagyunk rá, hogy egyenrangú kapcsolatot alakítsunk ki a megfelelő partner mellett. A meglévő kapcsolaton is dolgozhatunk, vagy ha egyedül vagyunk, akkor ezt az időt a magunk erősítésére használhatjuk, hogy képessé váljunk az egyenrangú kapcsolódásra, amikor eljön az ideje. Az Access Bars kezelések vagy a családállítás segíthetnek elengedni akorlátozó nézőpontjainkat a kapcsolatok terén is.

Valaki mellett önmagamnak lenni

A tudatosság a párkapcsolatban önmagam vállalásáról szól minden tekinteteben. Nem adom fel magam a másik miatt, nem rendelem a magam alá az ő igényeinek, de nem is próbálom őt elnyomni. Energetikailag kiegyensúlyozottságban működünk együtt. Nőként ismerve és vállalva a saját működésemet élem a kapcsolatot és a férfit pedig támogatom abban, hogy megélhesse a kapcsolatban férfiként saját magát. Ehhez alapos önismeretre van szükség. Tudom hogyan működöm mi az, ami nekem belefér és működik mi az, ami a számomra nem elfogadható és ennek hangpt is merek adni anélkül, hogy önmagamat vagy a másikat megítélném.

Családállítással elvágni az ítéletek hálóját

A kapcsolataink válságát többnyire az önítélet vagy a társunk megítélése adja, már nem tudjuk egymásban látni a jót a negatív vélt vagy valós tulajdonságaink pedig nagyító alá kerülnek. A gondolkodásunk többnyire fekete-fehér, ha mi jók vagyunk, akkor a társunknak muszáj rossznak lennie és fordítva. A tudatosság felé vezető út egyik jellemzője hogy ki tudunk lépni ebből a kettősségből, az ítéletek és önítéletek ütközetéből. Semelyikünk sem rossz csupán különbözőek vagyunk. Az ítéletekre és az ismétlődő megoldandókra családállítással is megoldást találhatunk.

Te nem vagy rossz és a társad sem az, csak nem egyformán működtök, emiatt nincs közös teremtés, hiányzik az egymás inspirálása. Ki az, aki számára inspiráció lehetsz és kinek lehetsz te az múzsája? Ki az, akivel kölcsönösen bízhattok egymásban? Milyen hozzájárulás lehettek egymás életéhez?

A közös teremtés könnyedséget és folyamatos növekedést hoz az életedbe. A társad már a létezésével hozzájárulás az életedhez és a te is az vagy az övéhez. Univerzum mutasd: ki az akivel könnyed és varázslatos inspiráció lehettek egymás számára?