Hogyan húzd az energiát?

Ha arra vágysz, hogy könnyen legyőzd az életedben felbukkanó akadályokat érdemes alaposabban tanulmányoznod az energiahúzást, amely hozzásegíthet, hogy azt az életet éld, amire vágysz. Téged megtanítottak rá hogyan teremtsd az életed? Ha igen akkor szerencsés, vagy ha nem azt az életet éled, amire vágysz akkor érdemes tovább olvasnod.

Te érzékeled a környezeted energiáit?

Energiahúzás

Amikor találkozunk, valakivel nem kell, hogy megszólaljon ahhoz, hogy érzékeljük az energiáját. Van, akié hívogató van, akié kevésbé.  Ahhoz hogy a te energiád hívogató legyen a mások számára jó, ha megtanulsz az univerzum molekuláinak nyelvén, ez pedig az energia nyelve.  Ez a csodás nyelv hozzásegíthet téged ahhoz, hogy mindent megkapj, amire vágysz.

Mindent megkaphatsz

Az energiahúzás leginkább vezetett meditációhoz hasonlít és megtanítja, neked hogyan működj együtt az univerzummal úgy, hogy az téged szolgáljon. Ez a gyakorlatban sokkal egyszerűbb, mint amilyennek hangzik.

Sokaknak könnyebb csukott szemmel végezni ezt a gyakorlatot, tehát hunyd be a szemed és engedd le a falaidat. Egyszerűen csak kérd: falak le. Kezd el tágulni, növekedni, először akkorára, mint a szoba ahol éppen vagy aztán legyél akkora, mint a ház, a város, az ország a földrész, a föld és most legyél hatalmasabb a földnél, hatalmasabb az univerzumnál, legyél végtelen.

 Hajlandó lennél választani, hogy végtelen lény vagy?

Mi van, ha részesülhetsz minden kedvességben, minden ítéletben minden örömben és nincs más dolgod, mint fogadni a hozzájárulásokat.

Gondold, végig milyen életet szeretnél teremteni magadnak? Mennyit utaznál? Mennyi pénzt szeretnél teremteni és magadénak tudni?  Kinek a társaságára vágysz? Milyen energiákat tudnál szívesen magad körül?
Minden alacsony rezgésű energiát, amit nem kértél hajlandó lennél visszaküldeni a feladónak teljes tudatossággal együtt?

Minden olyan energiát, amit kérsz, azokat a teremtő, a jövődet formáló energiákat helyezd a napfonatod elé, ha úgy könnyebb, akkor mindezt egy gömbbe is helyezheted és kezd el húzni bele az energiát. Hajlandó lennél százszoros erővel tenni ezt vagy még erősebben. Húzd az egész univerzumon át, a gömbödön át minden lehetőségen és létezésen át. Azon az életen keresztül, amit teremteni kívánsz magadnak.

Húzd, az energiát a tested minden sejtjén keresztül majd a hátad mögé engedd ki. Húzd egyre erősebben az egész univerzumon át a jövő energiáján át a vágyaid gömbjén át és a tested minden molekuláján át, csak húzd és húzd fáradhatatlanul. Most küldj kis energia szálakat mindazoknak, akik hozzájárulás lehetnek a terveid megvalósításában. Ezek, akis szálak tulajdonképpen energetikai meghívók, azok számára, akik keresnek téged és hozzájárulás lehettek egymás számára.

Hajlandó vagy sebezhetővé válni?

Folytathatod tovább az energiahúzást egészen addig, amíg sebezhetőnek nem érzed magad. Ha sebezhető vagy mindent el és be tudsz fogadni, amit az univerzum, kínál neked. Mi kell ahhoz, hogy mindent hajlandó legyél befogadni? Húzd az energiát az egész univerzumon keresztül a testeden keresztül minden sejteden keresztül és engedd, hogy kimenjen a hátad mögé. Milyen energia térűr és tudatosság lehetsz te és tested, hogy te legyél maga az energia húzás és könnyedén teremts a valóságodon túl.

Húzd az energiát és soha ne hagyd abba. Kevesebbet buzgólkodj, és csak húzd az energiát és ez lehetővé teszi, hogy mindent megkapj, amire csak vágysz, és mindent tervedet megvalósítsd. Kérj és húzd az energiát. és minden hozzájárulás lesz az életedhez.

Végtelen lény vagy és mindent megkaphatsz.

Forrás: What are energgy pulls? And how they can change your life?