Hogyan fogadhatod be a pénzt

Amikor a pénzre gondolsz milyen érzés? Könnyedség jár át vagy inkább szorongás? Ha csupa negatív érzelem kapcsolódik a pénzhez, akkor továbbra is ezt fogod teremteni. Ha hajlandó vagy ezekre őszintén ránézni és lecserélni őket támogató nézőpontokra, akkor képes leszel növelni a bevételidet.

Helyezd a fókuszt az erősségeidre

Túl sokat foglalkozunk azzal, ami nem működik, és benne tarthat a megrekedt állapotunkban, ködben tartva ezzel a változás lehetőségét. Ezt a pénzzel kapcsolatosan megfogalmazva ne pénzszerzés miatt keress pénz! Ha nem a hiányra összpontosítasz, hanem arra mit élvezel, akkor elkezd áramlani feléd a pénz. Arra helyezd a fókuszt, amiben jó vagy, ami örömet okoz és a pénz áramlani fog hozzád. Ha a hiányra figyelsz, abból fogsz többet teremteni.

Bármi, amit a pénzről gondolsz az lesz igazzá a valóságodban. Ha azt hiszed, hogy kevés van belőle és nagyon nehéz megteremteni akkor ezt teremted az életedben.  Ahhoz, hogy ez megváltozzon, a nézőpontjaidat kell megváltoztatnod. Érdemes arra is őszintén ránézni, kinek a nézőpontját hisszük a sajátunknak. Az is lehet, hogy csupán a szüleinkét vettük át és ha ez a nézőpont vagy nézőpontok nem támogató akár vissza is küldhetjük az eredeti tulajdonosának.

Hajlandónak kell lenned a befogadásra

A pénz, ami most éppen a rendelkezésedre áll a befogadásod mértékét mutatja. Ha semmilyen nézőpontod nincsen arról hogyan és mikor érkezik hozzád a pénz, amit kérsz, akkor könnyed lehet a folyamat. Hagyd abba az aggódást a pénz miatt, inkább kezd el teremteni. Amikor az embernek éppen nincs semmi, ami miatt aggódhatna, akkor általában kitalál valamit.  Ha abbahagyod az aggódást, akkor el tudsz kezdeni teremteni új bevételi forrásokat és úgy általában az életedet. Felteheted a kérdést: mit teremthetek aggódás helyett? A befogadásodat Access Bars kezelésekkel növelheted.

A bevétel sok helyről érkezhet az életedbe, akkor is, ha most azt hiszed, hogy csak munka által. Mindenkinek megvan a maga útja ahhoz, hogy több pénzt teremtsen, csak ébernek kell lenni a lehetőségekre. Milyen más bevételi forrásaid lehetnek az eddigieken kívül?

A hála több pénzt hoz az életedbe

A pénz sok új csodás tapasztalást tartogathat nekünk. Akkor fog szívesen jönni és hozza a barátait, ha hálásak vagyunk neki és szeretjük. Legyen jó kapcsolatod a pénzzel és főleg legyél hálás, amiért van. Ha mindig csak szidod és rosszat mondasz róla, ne csodálkozz, hogy elkerül. Élvezd, amid van és örülj neki. Abból fogsz többet teremteni, amire koncentrálsz. Ha a hiányra akkor abból és persze nem ezt akarod.

A pénzt azért keresd, hogy legyen, ne azért hogy elszórd

Tanuld meg birtokolni a pénzt. Legyen pénzed és ne költsd el, így a gazdagság érzését fogja nyújtani neked. Minden bevételed tíz százalékát tedd el és soha ne költsd el. Kezdj olyan dolgokat vásárolni magadnak, amelyekről eddig úgy gondoltad, hogy nem engedheted meg magadnak. Ha belépsz, egy üzletbe legyél kérdésben: ha a pénz nem számítana, mit választanál. Próbálj fel nagyon drága ruhákat, amit most éppen nem tudsz megvenni és fotózd le magad benne és hagyd, hogy átjárjon a luxus energiája. Mi kellene ahhoz, hogy ezt a jövőben könnyedén meg tudd engedni magadnak.

Minden bevételedről és kiadásodról vezess feljegyzést így pontosan tudni fogod, majd mennyit kell kérned és megteremtened, hogy megtöbbszörözd a bevételeidet és minden múltbéli kiadásod egyenlege nulla lehessen. Amikor megengeded magadnak a könnyedséget és abbahagyod, az aggódást az anyagiak miatt akkor elkezd hozzád áramolni a pénz. Mi az amit hajlandó vagy megtenni azért, hogy több pénz áramoljon hozzád? Hajlandó vagy befogadni egy Bars kezelést?

  • Mi az az energia, ami lehetek ma, hogy a pénz a társaságomban akarjon lenni?
  • Mi kellene ahhoz, hogy minden eddigi teremtésemet túlszárnyaljam?
  • Mi minden lehetséges a számomra, ha a bőség jár nekem?
  • Mikor kell hozzá, hogy a pénz velem akarjon lakni?