Sorra nyílnak előttem az ajtók…

Az elmúlt hónapokban felgyorsult az életem. Minőségi változáson megy át. Sok felismeréshez segítesz hozzá napról napra. Nem mondom, hogy mindegyik tetszik, de mind kell. A legütősebb felismerések közé tartozik, amikor aprónak tűnő korlátozó nézőpontjaimnál rájövök, hogy nem is az enyém. Ekkor sokadjára – és nem utoljára – szabaddá tesz  a felismerés, hogy választhatom azt, ami nekem működik. Ez után kicsit mindig megkönnyebbülök. 

Az egyik legnagyobb felismerésem az egészségemmel kapcsolatosan tett sokkal szabadabbá. Tartós betegséget diagnosztizáltak születésemtől fogva. Mindig is kevesebbnek éreztem magam. Ebből is adódóan folyamatos és görcsös bizonyítási kényszerem volt, hogy elismerjék az értékeimet. A betegség tudatom nem is az enyém volt J… Miután rávezettél, hajlandó voltam meglátni és felismerni az értékeimet. Hálás köszönetem ezért is!

Már látom, hogy vannak területek, amiben sokan nehézséget látnak én pedig már könnyedén megcsinálom. Sok dolgot megtanultam útközben. Nyilván mindig van mit tanulnom, de már sokkal könnyedebben teszem. 

Most érzem mennyire rabja tudok lenni a megszokott, bár kényelmetlen dolgaimnak. Dolgozok többek közt a befogadásom és a megengedésem növelésén is.  Kérem az életembe azokat a dolgokat, amiket hiányolok. Érkeznek a napi kisebb-nagyobb csodák, apró örömök is, amiket végül megengedek magamnak.

Most  hatalmas változás kopogtat a küszöbömön. Kértem, mégis megijeszt ez az új energia, mert ismeretlen. 

Hálásan köszönöm, hogy segítesz helyén kezelni a nagyrészt örömteli újdonságokat! Köszönöm a részed és a türelmed a fejlődésemben!  

Nélküled közel nem tartanék még itt. ❤
Menyasszony