Növeld a befogadásod

Te hogy állsz a befogadással? Könnyen megy? Vagy kérsz és kérsz, aztán pedig valahogy megállnak a teremtéseid? Mostanra a kérés nekem már elég jól megy, de hogy mehetne ez még ennél is jobban. A befogadással van még teendőm.

Tényleg vannak, gondjaid vagy csak a befogadás nem megy?

Gyermekként már megtanították nekünk, hogy mindenért keményen meg kell dolgozni. Amit nem vérrel és verítékkel szereztünk meg az már nem is lehet értékes, ami könnyen jön, az értéktelen vagy meg sem érdemeljük. Ami könnyen jön, könnyen megy és mindez csak egy érdekes nézőpont. Mindezek csupán nézőpontok, amelyeket ha megváltoztatunk, megváltozhatnak a hozzá kapcsolódó energiák is. A nézőpontjaid megváltoztatásához kérheted életvezetési tanácsadó segítségét is.

Ebben a valóságban annak van értéke, amit nehezen szerzünk meg, ezért folyamatosan gyártjuk magunknak a problémákat, hogy legyen mit megoldani. A mi könnyen jönne, azt nem értékeljük vagy elherdáljuk. Ami könnyen jön, könnyen megy, különben is meg sem érdemeljük, hogy könnyen megkapjunk dolgokat.
Mindezek csupán nézőpontok, amelyek alapján teremtjük a valóságunkat. Mi lenne, ha megváltoztatnánk a nézőpontunkat arról, hogy mindenért keményen meg kell dolgozni és csak a kemény munkáért kapott pénz, értékes?
Mi van, ha könnyen is pénzhez lehet jutni? Kaphatunk ajándékba, nyerhetünk, találhatunk és még számos más módon is hozzájuthatunk.

A munka lehet könnyű is?

A munkának sem kell feltétlenül nehéznek lennie. Mi lenne, ha olyan munkát választanánk, amiben örömünket leljük és már nem is érezzük munkának, hiszen élvezzük. Máris más érzés, ha dolgozni kell.

Amikor nem vagyunk, befogadók akkor elzárjuk magunktól az Univerzum végtelen energiáját. Így nem tud minket megajándékozni a mindazzal, amit szeretnénk megkapni. Az Univerzumnak minden a része, és ami szeretnél, hogy a tied legyen, azt választanod kell, különben nem kapod meg. Ha falak mögé zárod magad oda nem fog bemenni semmi, amit nem szeretnél, de a pénz sem tud. A falaiddal lezárod a befogadásodat.

Vizsgáld meg a nézőpontjaidat: milyen nézőpontjaid vannak, amelyekkel elvágod magad a befogadástól?

Remek problémamegoldó vagy? Akkor tessék, kapsz problémákat és old meg őket. Szereted, ha túlterhelt vagy, mert csak akkor érzed, hogy hasznos vagy? Akkor biztosan folyton keresel magadnak valamilyen elfoglaltságot, hogy igazold a hasznosságodat.

Nem szereted az okostojásokat? Akkor bizonyára kerülöd is őket ezzel nem fogadsz be tőlük semmit, sem pénzt, sem információt, egyáltalán semmit. Hány lehetőségtől fosztod meg magad azzal, hogy elzárkózol egy bizonyos típusú embertől anélkül, hogy meggyőződnél róla tényleg olyan-e?

Ha a falaid mögé zárod magad valószínűleg nem fog bemenni az okostojás, de ezzel minden más is kívül reked. Ha van olyan ember az életedben, aki elöl menekülni, vágysz, kérdezd meg: mi lehet nekem hozzájárulás ebben a találkozásban?
Mi mindent változtathatnál meg az életedben, ha többé nem zárnál ki senkit és semmit? A kérdésre nem kell választ adnod, nem az a célja. A cél csupán a tér megnyitása valami újra, valami másra. Legyél hajlandó kérdésben maradni és ne tedd rosszá magad, ha ismét azt találod könnyűnek, hogy kihátrálsz a helyzetből.

Hogy lehet ez ennél jobb? Mi más lehetséges?

Ha mostantól mindent beengednél az életedbe azt is ami kellemetlen, vagy rossz és csúf vajon mennyi pénzt, könnyedséget és örömöt hozhatna neked?

 „