Megújult az életem

Andi – angyal*/varázsló – a lélekgyógyító  :

a létezéstől az ébredező tudatosságig .

A munkahelyváltás kellős közepén – szerződés lejárt és nem hosszabbítottak. Tragédiaként éltem meg és fulladoztam. Mentőövként a felszínen tartottál és hozzá segítettél a jelenlegi munkahelyemhez, ahol sokat tanulok és tetszik és magamra is tudok időt szánni – amire szükség is van.

Kezelések alkalmával rávezetsz azokra a dolgokra, amiket ügyesen a szőnyeg alá sepertem, mert féltem tőlük. Nagyobbaknak éreztem, mint én vagyok. Megmutatod, hogyan lehet elkezdeni szembe nézni velük és ötlete(ke)t is kapok, ami(k)ért nagyon hálás vagyok, mert ötletem sincs a feladat megoldására.  Ezért fárasztó is tud lenni a kezelés, mert nehéz az energia, amin dolgoznom kell, hogy tisztulhasson. Kezelés közben a szőnyeg alá sepert gondolatok fájóak tudnak lenni, de tudom, máshogy nem tisztulhat. Viszont ilyenkor nem azt érzem, hogy bántanál, sőt…!!! Olyan erővel támogatsz „kívülről”, amitől érzem, nem vagyok egyedül és a feladatot képes leszek megoldani. Olyan biztonságérzetem van még a fárasztóbb kezeléseknél is, mintha anyaméhben lennék. A számomra jó hír, hogy nem kell mindent egyszerre megoldani. Viszont minden megoldható „csak” választani kell.

Nincs olyan területe az életnek, amiről ne lehetne beszélni, ami nagy könnyedséget jelent. Pontosabban csak az én gátlásaim vannak még…

Sok közös munkán vagyunk túl és sok fájó felismeréshez segítettél hozzá, amiért hálás vagyok, mert van eredménye! Mindig adsz olyan ötlet, ami célra vezet…

Sok dologra tanítottál már meg eddig, amit naponta ismételni kell. A teljesség igénye nélkül ilyen pl. az önbecsülés, legyenek SAJÁT céljaim és a sebezhetőség megengedése. Megmutattad azt is, hogy tudni kell „nem”-et is mondani, amin még sokat kell dolgoznom. Kérni és kérdezni kell, kérdésben lenni, új célokat választani, kitűzni és észrevenni, elismerni, ami megvalósult. Megköszönni és még többet kérni, mert az Univerzum megadja.

Több dolog vár még tanulásra, mint amit már megtanultam, pl. szeretni – feltétel nélkül – és elengedni. Hálásan köszönöm, amit már megtanultam…

Kórházba tett látogatásomkor a következő alapvető dolgok értek el hozzám igazán energiában és csaknem agyon ütöttek – több kezelés nehézségéhez hasonlót éreztem egyszerre, „külső segítség” nélkül – : legyek első a listámon és szeressem magam. Alkalmazkodni nem azt jelenti, hogy másokat – akihez alkalmazkodom – magam elé teszem. Véleményem szerint az emberek legtöbbször azért kerülnek orvoshoz, mert nem szeretik magukat – eléggé. Másoktól vártam a szeretetet eddig én is….

Mielőtt elmentem hozzád, vegetáltam, léteztem, de már azt is gyéren.  Életkedvem sem volt. Ma már vannak terveim és nem akarok – mindig – tökéletes lenni. Családot szeretnék – ikreket. Bár még sok munka vár rám, hogy tényleg a saját életem éljem a saját energiám követve….hogy lehet ez ennél is jobb és mi lehetséges, ami eddig nem volt az?

Eddig az élményleírásom olvashattad. Most következzen néhány baráti vélemény. Mikor meglátnak a barátaim, az első gondolatok között van, a jól nézel ki, hogy csinálod? kérdés. Spirituális barátom, – akivel körülbelül azóta nem beszéltünk, hogy a kezed alá feküdtem, csak az elmúlt hétvégén – ámulattal elképedt azon, milyen más – életvidám és bizakodó – ember vagyok 5 évvel ezelőtti gondolataimhoz képest. A vélemények beszédesek és egybehangzóak. Mindenki csak csodálkozik azon a nagy változáson, amin keresztül vezettél eddig.

Köszönök minden gondolatod és türelmed! Hatalmas segítség! Ideje végre élni azt az életet, ahol magamnak felelek meg legelőször. Köszönöm, hogy megmutattad!

2019.04.28.