Miben segíthet a metamorf masszázs?

A metamorf masszázs sokféle egészségügyi problémára és pszichoszomatikus tünetre pozitív hatással lehet. Az érintés és az energiaáramlás stimulálása által segíthet a testben és a lélekben felgyülemlett feszültségek oldásában, és így hozzájárulhat az egészség, azaz a testi, érzelmi és szellemi egyensúly helyreállításához.

Pszichoszomatikus tünetek esetén, mint például a pánikbetegség, depresszió vagy ideg becsípődés, a metamorf masszázs segít a stressz és szorongás csökkentésében, ami hozzájárul a tünetek enyhítéséhez és a pszichés egyensúly visszaállításához.

Allergia, asztma és autoimmun betegségek esetén a masszázs által stimulált energiaáramlás támogatja az immunrendszert és gyulladáscsökkentő hatású.

A cukorbetegség, gyomorfekély és epe-emésztési gondok esetén a masszázs pihentető hatása hozzájárul a stressz csökkentéséhez, ami lehetővé teszi a szervezet egészséges működését.

Csont- és fogproblémák, ízületi problémák és végtaggörcsök esetén a metamorf masszázs oldja a feszültséget és a blokkokat, ezzel enyhítheti a fájdalmat és növeli  mozgásszabadságot.

Hajhullás, körömrágás és májproblémák esetén a masszázs által stimulált energiaáramlás segíthet a stressz és feszültség csökkentésében, ami elősegítheti a test és a lélek egészségének helyreállítását.

Az ízületi problémák, szívritmuszavar, torok- és fülfájás, valamint vérnyomásproblémák esetén a metamorf masszázs relaxáló hatása segíthet a feszültség és stressz csökkentésében, ami hozzájárulhat a test és a lélek egyensúlyának visszaállításához.

A metamorf masszázs egy olyan holisztikus terápia, amely visszaállítja etet egyensúlyát ezzel hozzájárul a test és a lélek egészségének támogatásához és javításához. A masszázs nem helyettesíti az orvosi kezelést, és mindig fontos szakemberhez fordulni, ha komolyabb egészségügyi problémákkal küzdünk.

A metamorf masszázs menete

Ez a kíméletes és hatékony terápiás módszer, amelynek során a test-lélek-szellem egyensúlyát célozzuk meg. A kezelés menete egyszerű és gyengéd, és a következő lépésekből áll:

A kezelés masszázságyon történik, ruhában és zokni nélkül. A terapeuta egy pléddel letakar, hogy az ellazulás könnyebben menjen. Halk zene és egy könnyed ráhangoló, feszültség levezető vizualizálás segíthet a kliens ellazulásában.

Mielőtt elkezdődne a masszázs, rövid beszélgetésre kerül sor a klienssel. A kliens megbeszélheti a kezelővel aktuális érzelmi és fizikai állapotát. A terapeuta lehet, hogy bevon valamilyen könnyed illatot is a kezelés során.

A kezelés általában 45-55 percig tart. A terapeuta finom, pillekönnyű érintéseket alkalmaz a jobb majd bal lábon, jobb majd bal kézen, a fejen és az arcon. A kezelés során lehet, hogy a terapeuta hangtálat is használ, hogy tovább fokozza az ellazulást és a gyógyulást.

A kezelés végén a kliensnek lehetősége van megosztani tapasztalatait és észrevételeit. Ez az idő arra szolgál, hogy röviden összegzik a kezelés során tapasztaltakat és megbeszélik a további lépéseket.

A metamorf masszázs egy lehetőség, amelynek során szeretetteljes közegben gyógyulhatsz. Az érintés által elindított energetikai hatás beindítja az öngyógyító folyamatokat, míg a terapeuta katalizátorként működik. Maga a gyógyulás a kliens saját felelőssége és döntése. A metamorf masszázs csupán egy eszköz a gyógyulás útján.

Aura és csakra tisztítás

Az aurád és a csakráid rendszeres tisztítása elengedhetetlen az egészséged és jóléted szempontjából. Gyakran nem vesszük észre, de mindennapi életünk során különféle emberekkel és helyekkel kerülünk kapcsolatba, melyek mindegyike saját rezgéssel rendelkezik. Ezek az energiák nem mindig magas és pozitív rezgésűek, és ha nem figyelünk oda rájuk, könnyen lehúzó hatással lehetnek ránk, szomorúságba, búskomorságba, vagy akár depresszióba sodorhatnak.


Az energiatestünk folyamatosan dolgozik azon, hogy energiáink újra harmóniába kerüljenek, de a negatív energiák felhalmozódhatnak idővel. Ahogyan egy szőnyeget is rendszeresen takarítunk, lelkünk is megérdemli ezt a törődést és tisztítást.
Ha valamilyen problémával, legyen az krónikus egészségügyi, lelki eredetű vagy beragadt érzelmi probléma, kezdesz el dolgozni, fontos rendszeresen járnod kezelésekre és időt szánnod a gyógyulásra. A betegség kialakulásához idő kellett, így a gyógyuláshoz is időre van szükség, és türelemre. Általában ajánlott 5-10 alkalommal járni kezelésre.
Az elhatározás és a szívből jövő döntés rendkívül fontos, és az első lépés megtétele hozzásegít a tovább haladáshoz és a gyógyuláshoz.