Ha Te igazán Te lennél mit választanál?

Amit elhiszel, hogy a tied lehet azt képes vagy meg is teremteni. Biztosan neked is mondták már ezt és te hűségesen meg is próbáltad elérni azt a tudatállapotot, amelyben mindez lehetővé válik. Sajnos ez a bölcsnek hangzó mondat korlátozásként is működhet. Minden, ami könnyedén megy az mindig az elméd, a tudatos koncentrálásod nélkül történik, csak úgy ösztönből zsigeri szinten, lazán. Az elménk ítéletekre, korlátozásokra kivetítésekre és elvárásokra van kondicionálva, amely a múlt, a tanult sémák és a ránk erőltetett szabályok alapján próbál boldogulni. Te egy végtelen lény vagy, végtelen lehetőségekkel, amelyeket megélhetsz, ha kérdezel, választasz és hajlandó vagy elismerni a teremtéseidet.  A hagyományos elméletek alapján csupán el kell képzelned, amire vágysz, bele kell élned magad és meg is kaphatod, ha elég erős a vágyad.
Lehetséges hogy valami sokkal nagyobb dolog várhat rád, mint amit képben meg tudsz jeleníteni a fantáziád vetítővásznán. Akár sokkal nagyobb változások és lehetőségek bukkanhatnak fel az életedben, mint amit el tudsz képzelni. Mi lenne, ha megengednéd magadnak ezeket a változásokat? Mi lenne, elkezdenél éber lenni ezekre a sokkal nagyobb lehetőségekre? Mi lenne, ha képes lennél befogadni ezeket a lehetőségeket és mi lenne, ha képes lennél elismerni, amit teremtettél ezek által? Ahhoz hogy nagyobbat teremts, mint eddig ki kell lépned a komfortzónádból és rád törhet néhány kellemetlen érzés például félelem, düh, aggódás, szorongás, bizonytalanság, amikkel két dolgot tehetsz vagy leküzdöd őket vagy folyamatosan küzdesz velük.
Mi van, ha nem nyomod el ezek az érzéseket, hanem kitisztítod őket? Mi lenne, ha a lehetőségek éberségét keresnéd inkább? Ha éber vagy a lehetőségekre újabb és újabb ajtók nyílhatnak meg előtted.  Vannak a reménykedők, akik a jövőben bíznak, hogy egyszer majd jobbra fordul.
Mi lenne, ha ehelyett az Access eszközeit használnád? Mi lenne, ha kérdeznél, választanád a felbukkanó lehetőségeket, a hozzájárulást és be is fogadnád mindezt?

Mi lenne, ha egyszerűen csak követnéd az energiát?

Ezzel olyan világ bontakozhat ki a számodra, amely eddig elképzelhetetlen volt a számodra.
A kérdésekkel megnyithatod a teret, választhatsz a felbukkanó lehetőségek közül, kiválaszthatod azt, azokat, amelyek a legnagyobb hozzájárulás a számodra.
Ezek további kérdéseket generálhatnak, amelyek újabb választásokra adnak lehetőséget.
Az Access Bars kérdések nyomán felbukkanó világ teresebb, nagyobb és könnyedebb, mint amit eddig láthattál és minden képzeletedet felülmúlja.

Ha te igazán te lennél, el tudnád engedni az erőfeszítést?

El tudnád engedni a rád erőltetett gondolatokat, kreált érzéseket, a kötelező vizualizációt.
Mi lenne, ha Mind ehelyett csupán kérdeznél?
Kinyílhatnál valami egészen másra, olyanra, ami eddig nem volt, nem voltál, de mindig is tudtad, hogy lehetséges.