Acces Bars kezelés

Az Access Bars kezelések áldásos hatása azon felül, hogy folyamatosan javul a közérzeted a tudatosságod is egyre inkább növekedni fog.

A tudatosság az a képességed, amely segít abban, hogy az életed minden percében jelen legyél ítéletek nélkül, anélkül, hogy magadat vagy bárki mást megítélnél.

 A Bars kezelés kinyitja a lehetőségeidet

A tudatosság által mindent el tudsz fogadni, senkit és semmit nem utasítasz el és mindent képes vagy kérni és befogadni, amire csak vágysz, többet, mint amennyit valaha el tudtál képzelni.
Az
Access Bars kezelés a nagyobb tudatosság elérésére született meg.
Gary Douglas szavait
az Access Bars felfedezőjét idézve:

Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben?” 

A Bars pontok mindegyike egy-egy életterülethez kapcsolódik, mint például pénz, kontrol kreativitás, kapcsolatok teremtése. Az adott pont érintésével feloldódhatnak a konkrét területtel kapcsolatos berögzült nézőpontok. Mindig éppen annyi amennyit képes elengedni a kezelést befogadó. Ami a csodálatos, hogy a kezelő nézőpontjai is oldódnak. A bars kezelés során olyan tér nyílik meg, amelyben képes leszel megváltozhatatlannak hitt dolgok megváltoztatására.
Az automatán futó hitrendszereid, amelyek az életedet működtetik, törlődhetnek, ezzel utat nyitva az új lehetőségeknek, annak, hogy megtaláld önmagad. Mindenhol ahol nem láttad a lehetőségeket előbukkanhatnak.
Még az is megtörténhet, hogy az egész életed megváltozik. Mi minden lehetséges, ami eddig nem volt az? Mi lehetséges azon felül, amit mások mondtak neked vagy te hittél vagy gondoltál?


Megszabadulhatsz az ítélkezéseidtől, ítéleteidtől.


Jól érezheted magad éppen olyannak amilyen vagy.
Laza lehetsz és könnyed, mi lehet, ami még ennél is jobb?

Az Access Bars kezelés során nem kell dagonyáznod a problémádban, szükségtelen elemezni, sőt még beszélned sem kell róla. Csupán annyi a dolgod hogy kényelmesen lazítasz, relaxálsz és élvezed a kezelést, sőt az sem baj, ha elalszol. a puha meleg takaró alatt. A Bars kezelés alatt a kezelő nem masszírozza, a fejedet csupán érinti a pontokat.
Az érintéssel a
berögzült nézőpontjaid oldódhatnak, és új lehetőségek jelenhetnek meg a számodra. Megszabadulhatsz a korlátaidtól, korlátozásaidtól.

Kinek javasolt az Acces Bars kezelés:

  • érzelmi vagy fizikai elakadások oldására
  • Tudatosság növelésére
  • önkorlátozások oldására
  • a lehetőségeid kitágítására
  • önbizalom növelésre
  • a kapcsolataid jobbá tételére
  • jobb közérzet eléréséhez
  • szorongások oldására, félelmek csökkentésére

Minél több kezelést kapsz annál nagyobb változásokra számíthatsz, ezt befolyásolja milyen hitrendszereid vannak most és mennyire vagy kész belőlük elengedni.

Ami biztos a kezelés után békességre és nyugalomra számíthatsz.  Javul a stressz tűrő képességed