Tapasztalatok

Önértékelési problémákkal, gyermeki naivitással, határtalan lelkiismeretességgel, óriási megfelelési kényszerrel, profi Teréz anyuként, komoly depresszív hangulatban kerültem kapcsolatba a Barssal (hála a választásomnak), és állítom jobb döntést nem is hozhattam volna.

Mire ezt a döntést meghoztam már a “gyilkos kor” is belépett az életembe, rémisztően jelezve ez így nagyon nem jó!

Bars kezelések sorozata áll mögöttem, s még ugyan várnak rám apró pici megoldandó feladatok, de mondhatom, gyökeres változások zajlottak-zajlanak az életemben.

Felnyílt a szemem!
Már előtérbe tudom minden helyzetben helyezni önmagam, ezzel másoknak rosszat nem okozva, mely óriási elégedettséggel tölt el. Nem agyalom túl a problémákat, inkább rábízom magam az Univerzumra.
Megtanultam kérdezni, kérdezni, kérdezni: Mi kell ahhoz, hogy…?
Figyelem a testem, gondolataimat, sokkal tudatosabban élek.
Kinyílt a Világ!
Bátran merek nagyot álmodni és kérni!! Folyamatosan történnek velem apróbb-nagyobb “csodák”, melyek mind megerősítenek abban, hogy jó úton vagyok.
A Bars kezelések leírhatatlan testi lelki üdítőként hatottak-hatnak számomra. A beszélgetések alatt “faltam” a szavakat, kérdéseket, melyek mindent felszínre hoztak.
Óriási szembesülés volt ez önmagammal, ennél jobb nem is történhetett volna, Hol sírtam, hol nevettem, hol pedig leesett az állam a rádöbbenéstől. Megváltoztál,…. Igen ez volt a legnagyobb ajándék magamnak, hogy sikerült megváltoznom!!
Ma már része a mindennapjaimnak, mert a változás az bizony folyamatos, mindig felbukkan valami, ehhez sem volt könnyű hozzászokni.
Nem kis idő, munka, energia befektetés, volt mindez mindkettőnk részészéről, mert ugye Andi azt tudni kell:
MINDEN RAJTUNK MÚLIK! senki nem végezheti el a feladatokat helyettünk, A MI VÁLASZTÁSUNK, hogy beleállunk e vagy sem a döntést, a munkát nekünk kell elvégezni.

Hálás köszönet érte……imádás Tünci

 

 

Amikor 2016-ban elvégeztem a Bars tanfolyamot már volt némi dolgom mindenféle energiával, változásokkal. A látásjavító kezelés húzott nagyon, a baj csak az volt, hogy nem magamnak akartam segíteni velem, hanem a lányomnak, aki köszöni, szépen azóta sem kér belőle.
Remekül el tud bújni a szemüvege mögött.  Miért is adná fel ezt az előnyt? Az én kedvemért biztos nem és most már azt mondom én is, hogy semmit ne tegyen a más kedvéért. Még az enyémért se csakis önmagáért.
A gyerekeim biztosan örültek volna, ha hamarabb találok rá az Access eszközeire. A megengedést az a hír járja, hogy elég jól gyakoroltam Access nélkül is legalábbis a gyereknevelésben. Amit megtiltottam azt még háromszor, meg lehetett csinálni.
A lényegre térve mit is adtak nekem az Access eszközei? A legfontosabb talán hogy elkezdtem végre a saját életemet élni.
Anélkül dönteni és menni előre az úton, hogy mindenáron meg akarnék felelni másoknak, mindeközben a mások számára is biztosítva ezt a fajta szabadságot.
Ezen az úton lemorzsolódott mellőlem néhány barát, ismerős. Azzal, aki most vagyok, nem nagyon tudnak mit kezdeni.
Szerencsére én sohase voltam ilyen jól a bőrömben. Minden nap hoz valami csodásat.
A saját utamat járom, meghallgatom, de nem veszem már be a mások nézőpontjait és teremtem az életet, amire vágyom.
Azt hogy kilógok, a sorból másképp látom és érzékelem a világot ma már ajándéknak tekintem.
Hogy lehet ez ennél is jobb? Az eszközök, amelyek hozzásegítettek ehhez, téged is segíthetnek, ha választod őket.
Peridot

 

A képen Bolyhos a cicám látható aki azt választotta hogy növeszt magára egy bőrdaganatot a jobb első lába tövébe.  Az állatorvosi vélemény szerint nem SOS műtendő eset. A képen láthatónál nagyobbra nőtt de nem volt az a csábító fotótéma.
Nem igazán számon tartott számú MTVSS kezelésért cserébe a cicus hajlandó volt tőle megválni. Mivel ő kinti-benti macsek nemes egyszerűséggel elveszítette valahol. Most egy száraz  egyre zsugorodó kis csonk van a daganat helyén.

Az Access és hogy szeretik-e a virágok ezt az energiát. Nem nehéz kitalálni melyik virágláda volt két nyáron át a masszázsággyal szemben amelyen a kezelések zajlanak. 🙂 Mostmár cserélgetem a virágládákat. 🙂