Access Bars tanfolyam

Mi lenne, ha kapnál egy varázspálcát és az életed azon területeit ahol nem eléggé olajozottak a fogaskerekek varázsütésre megváltoztathatnád? Már rá is találtál erre a lehetőségre úgy hívják, hogy Access Bars. Ezen az egy napos tanfolyamon elsajátíthatod a Bars energetikai kezelést emellett szóbeli technikákat és eszközöket is megtanulhatsz, amelyek használatával megteremtheted a vágyott változásokat az életedben.
A tanfolyam alatt két kezelést kapsz és kettőt adsz. A kezelés „mellékhatásai” a tapasztalatok alapján eltűnik a testedből a feszültség, feltöltődsz energiával és könnyebben meglátod az eléd kerülő lehetőségeket. A befogadásod minden egyes kezeléssel növekszik.
Az Access fontos eszköze hogy arra biztat, hogy kérdezz. Ahelyett hogy a válaszokat keresnéd, kérdezz, és soha ne hagyd abba. Mindig legyél kérdésben.
Mi van nincs szükséged válaszokra és a kérdések megadják a lehetőséget, hogy elérd, a mire vágysz.

Mi lenne, ha nyitott ajtóval várnád a változást?

Mekkora hozzájárulás lehet ez az életedhez?

Az Access eszközök és folyamatok összessége, amelyek elősegítik a nagyobb tudatosságot.
A tudatosság mindent magában foglal ítélkezés nélkül. Ha tudatosabbá válsz, azzal éberebbé válsz a lehetőségekre, a több választásra és több örömöt engedsz meg magadnak az életedben. Megnövekszik benned az elfogadás képessége, semmit nem utasítasz el, az életed kreatív alkotójává válsz, mindent megteremtesz, amire csak vágysz.
Az Access eszközeivel önmagad lehetsz, ahogyan még sohasem voltál és megteremtheted a magad számára azt az életet mire mindig is vágytál.

Alapból a gondolataink, érzelmeink érzéseink irányítanak.
Az Access Consciousness ® eszközeivel felülírhatod ezt és megszabadulhatsz a rutinoktól, attól hogy az érzelmeid által determináltan hozol döntéseket.
Talán még emlékszel arra, amikor gondtalan gyermek voltál, törődést kaptál a tested és lényed elítélése nélkül.
A Bars tanfolyamon megtudhatod, hol helyezkedik a 32 energiapont a fejeden, amelynek a gyengéd érintésével feloldódhatnak azok a nézőpontjaid, amelyek miatt képtelen vagy az el és befogadásra. ezekhez a pontokhoz tartoznak azok a hitrendszerek, hiedelmek tapasztalatok, amelyeket ebben az életben illetve az előző életeidben szereztél.
Itt a lehetőség, hogy elengedd mindezt. Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátozást képes feloldani a ponthoz tartozó életterületről.
A folyamat maga nagyon kellemes, lazító, feszültségoldó hatású és az életed bármely területén változásokat érhetsz el, ha választod.
Milyen életed lehetne, ha a gondolatok, érzelmek, fájdalmak, ítéletek, előítéletek, hazugságok, amelyeket az eddigi életeid során összegyűjtöttél és tárolsz, többé nem korlátoznák az életedet.
Az elfogadás helyett az élted mekkora részét töltöd cselekvéssel?
Ha hajlandó vagy többet el és befogadni, akkor mindent megkaphatsz, amit választasz.
Azzal hogy megtanulod a Barst megteremted magadnak erre a lehetőséget. Megváltoztathatod az egészségeddel, a testsúlyoddal, a szexszel, párkapcsolattal és alvással kapcsolatos gondjaidat. Kevesebb stressz lesz az életedben.
Mi a jó neked abban ha részt veszel a Bars tanfolyamon?

Az ACCESS BARS® dinamikus és azonnal használható eszköz az életed megváltoztatására. Az életed bármely területét megváltoztathatod, bármilyen szakaszban tartasz éppen.

Mi mindenre jó a Bars kezelés?

  • stressz csökkentésére
  • zavaros gondolatok tisztítására
  • könnyedséget és örömöt ad a testednek
  • növeli a befogadásodat
  • pihentebben alszol
  • energikusabb leszel
  • képes leszel jobban koncentrálni
  • nyugodtabb leszel
  • feloldódnak a mentális, fizikai és energetikai blokkjaid
  • több lehetőségre leszel éber

Ha szeretnél még többet megtudni az Access Barsról